reklama
ewelinka2106
Fanka BB :)
O Pysiu jak fajnie że wszystko w porządku ciocia Aga się cieszy ;-)
A dzidzia już waży tyle co takie półtorej tabliczki czekoladki
ja jutro do gina, i będę się umawiać na prenatalne, jak najszybciej się da
Mam nadzieję że będzie usg bo ostatnio nie było a ja też bym chciała wiedzieć ile moje pierworodne już ma cm
Nie za późno na prenatalne?
Dziewczynki gratuluję Wam serdecznie udanych wizyt i poznania płci!! :-)
Nadrobiłam 30 stron, choć łatwo nie było, teraz czeka mnie nadrobienie ponad 100 stron na wątku głównym... Nie wiem szczerze mówiąc czy dam radę... ;-)
Nadrobiłam 30 stron, choć łatwo nie było, teraz czeka mnie nadrobienie ponad 100 stron na wątku głównym... Nie wiem szczerze mówiąc czy dam radę... ;-)
zosiasamosia
Pysia, Iza gratuluje udanych wizyt, fajne foteczki
Nika ale ciekawy ten kolor zdjęcia wyszedł, ładnie przez to widać wszystko
Brownagula o których prenatalnych mówisz? Bo na te z I trymestru to już za późno, a na II trymestr jeszcze za wcześnie. Sprawdzałam, że to powinien być 18-20 tydzień.
Kurcze, już nie mogę doczekać się kolejnego oglądania malucha :-) Policzyłam sobie, że ten 18 tydzień wypada typowo na święta. Oby normalnie lekarz był dostępny, bo nie chcę czekać aż do nowego roku.
Brownagula o których prenatalnych mówisz? Bo na te z I trymestru to już za późno, a na II trymestr jeszcze za wcześnie. Sprawdzałam, że to powinien być 18-20 tydzień.
Kurcze, już nie mogę doczekać się kolejnego oglądania malucha :-) Policzyłam sobie, że ten 18 tydzień wypada typowo na święta. Oby normalnie lekarz był dostępny, bo nie chcę czekać aż do nowego roku.
dziewczęta gratuluję udanych wizyt :-)
zdjęcia przecudowne:-) mogłabym oglądać zdjęcia z usg cały czas niekoniecznie swoje bo jednak swoje to lepiej tak na "żywo" na monitorku nie wiem jak wytrzymam do 12.12 a przecież w poniedziałek byłam;-) oby szybko zleciało
zdjęcia przecudowne:-) mogłabym oglądać zdjęcia z usg cały czas niekoniecznie swoje bo jednak swoje to lepiej tak na "żywo" na monitorku nie wiem jak wytrzymam do 12.12 a przecież w poniedziałek byłam;-) oby szybko zleciało
Pysia, Iza gratuluje udanych wizyt, fajne foteczki
Ja będę na wizycie 6.12 i wtedy będzie 19tc to mówiła, ze moze być jeszcze cieżko zrobić Polowkowe :/ ale i tak juz odliczam te dwa tygodnie! najlepszy prezent na mikołajki to dowiedzieć sie Ze wszystko okej
futurystka
Gratulacje udanych wizyt, dzieciaczki prześliczne
reklama
bajka07
dziewczyny świetne zdjęcia gratuluję
Podziel się: