iwonaimaja a to jest z dopochwowego foot? widac tam zarodek? bo ja nie jestem specem i nie umiem sie dopatrzec co gin mowil?
reklama
karmelowa
Fanka BB :)
iwona śliczne zdjęcie Chłopca widzę tak ps zawsze się miałam zapytać i zawsze zapominam. Kiedy córa ma urodziny?
iwonaimaja
5 grudnia
a to super ze chłopca widać ja zresztą tez chłopca widze
ze widać pęcherzyk ciążowy ze jest to jeszcze bardzo wczesna ciaza ze mam się niczym nie przejmować i przyjść za 3 tygodnie wiec się nie martwię i czekam z maja miałam tak samo na I USG widać było tylko pęcherzyk bo tez wczesna ciaza później już u poloznej było slychac serduszko
a to super ze chłopca widać ja zresztą tez chłopca widze
ze widać pęcherzyk ciążowy ze jest to jeszcze bardzo wczesna ciaza ze mam się niczym nie przejmować i przyjść za 3 tygodnie wiec się nie martwię i czekam z maja miałam tak samo na I USG widać było tylko pęcherzyk bo tez wczesna ciaza później już u poloznej było slychac serduszko
karmelowa
5 grudnia
a to super ze chłopca widać ja zresztą tez
Mój synek z 3-go grudnia
Mi dokładnie to samo powiedział będą jaja jak znów urodzimy z małą różnicą
applecrumble
Ja tez miałam dopochwowe. Stazi, jak się cofniesz do fotek z niedzieli, to u mnie widać zarodek. To taka malutka kropeczka oznaczona symbolem CRL. Ta kreseczka po prawej od CRL to ciałko żółte, a ta "tuba" (w sumie trochę przypomina) w której to wszystko jest, to pęcherzyk ciążowy.
perelka86
Żyrafka współczuje Ci co to za pytania wogóle przeciez nie maja do czynienia z dzieckiem. Dzidzia napewno silna stosuj sie do rad bedzie ok
Nanncy gratulacje
Karmelowa gratki
stazi mój robi dopochwowe przez brzuch cięzko będzie widać na tym etapie.Bierz tabletki napewno bedzie ok
iwonaimaja uper foteczka
A więc byłam na tej wizycie dzisiaj bardzo szybko zobaczyć czy jest serduszko i puka w rytmie czacza ufff kruszynka ma nie całe 14 mmfotke wstawie później
Nanncy gratulacje
Karmelowa gratki
stazi mój robi dopochwowe przez brzuch cięzko będzie widać na tym etapie.Bierz tabletki napewno bedzie ok
iwonaimaja uper foteczka
A więc byłam na tej wizycie dzisiaj bardzo szybko zobaczyć czy jest serduszko i puka w rytmie czacza ufff kruszynka ma nie całe 14 mmfotke wstawie później
Ostatnia edycja:
reklama
Podziel się: