reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wizyty u lekarza, badania, zdjęcia z USG

reklama
Futurystka nie martw się moja kuzynka jest teraz w 13 tygodniu i bierze już drugi raz augmentin tylko ona jeszcze robiła posiew moczu to jej wyszło że ma escherischia coli ( czy jak to się pisze) I ten antybiotyk tylko to zabije.
A osłonowo ma coś innego bo niby nystatyna jest za słaba:confused2:

dzisiejsza wizyta zaliczona :)

dzidzius ok, rosnie - teraz ma 10cm od glowy to pupci :)

szukalismy co ma miedzy nogami ale bylo ciezko, zakrywala raczka :p po mamusi wstydliwa
w koncu doktor zrobila stop klatke i miedzy nogami nic nie ma :-):-):-) pani doktor powiedziala ze na 99% dziewczynka......... ale nie umiem sie do konca tym cieszyc mimo ze marzylam o coreczce - bo mam dwie znajome u ktorych do 7 miesiaca byla dziewczynka i nagle pojawily sie jajeczka

i caly czas o tym mysle...... a tak sie chcialam cieszyc ze to na pewno dziewczynka

wiem ze to rzadkie przypadki ale jednak...

Ptysia no widzisz a mi ciągle mówił, że jest chłopak w szpitalu też tak mówili a tu nagle wczoraj mi wypalił, że może to dziewczynka jednak?ja na niego gały i mówię mu, że ciągle twierdzi, że chłopiec a on mi na to, a bo teraz jest tyłem to i tak nie widać!
wtf?skoro jest tyłem to co on mi tu wyjeżdża, że dziewczynka?w sumie mi to obojętne to moje pierwsze dziecko i nie mam wymagań no ale już dostałam wszystko na chłopaczka:-):-D

umówiła się na 15 do innego gina trzymajcie kciuki a jak mi powie że normalnie 13 tydz i wszystko ok to zabije tego mojego lekarza!!!:wściekła/y:

trzymam kciuki. koniecznie daj znać później.
Iwonaimaja ale u mi_Iva 4 tyg temu lekarz określił 9 tydzień na usg. a wczoraj 11:/

Ostatnia edycja:
reklama
mi lva trzymam kciuki za wizytkę, nie stresuj się, na pewno jest dobrze.

Futurystka heheh padlam;)) nie ma jak okreslanie płci dziecka kiedy ono jest tyłem:))) w taki sposób wszystkie jestesmy matkami córeczek:D

Ptysia gratuluję udanej wizytki:) i córeczki rzecz jasna:))

Ostatnia edycja:
Do góry