reklama
aesthete, no tak mi powiedziała pani ginekolog, że następnym razem mam przyjść z pełnym pęcherzem bo on wtedy wypycha wszystko, a w dodatku miałam jakieś powietrze w jelitach i nie było za bardzo widać także będę musiała trzymać nogi razem żeby nie popuścić a boję się bo jak mi zacznie mocniej usg przyciskać to różnie może być ale czego się nie zrobi dla maleństwa
aaaa i ja też chodzę na nfz i dostałam 1 zdjęcie, ale to pewnie dlatego że mało było widać i nie było sensu drukować, ale widziałam jak inne kobiety mają po 2-3
aaaa i ja też chodzę na nfz i dostałam 1 zdjęcie, ale to pewnie dlatego że mało było widać i nie było sensu drukować, ale widziałam jak inne kobiety mają po 2-3
no to super! najważniejsze że wszystko ok gratulujęHej kochane Meldujemy się po wizycie Robak ma całe 67 mm i z usg termin wyszedł na 12.05. A tak wszystko ok. Jak zapytałam o płeć to powiedział że jeszcze stanowczo za wcześnie i się pod tym nie podpisze, ale jak dla niego to kolejny facet. Liczę teraz na to że w międzyczasie zgubi te jaja bo z trzema facetami ciężko będzie wytrzymać Następna wizyta 3.12 ale pewnie bez usg.
no i wspaniale ciocia się cieszy powiem że to nawet fajnie, że będziemy miały dwie różne płcie będzie weselej i może jakaś para to będzie chociaż wiekowo to córa się chyba bardziej do Wiktora nada?Przedstawiam Wam najprawdopodobniej BORYSKA;-) widzielismy antenke;p wiadomo nie na 100% ale raczej nic sie nie zmieni i bede miala 3 facetow haha, moja intuicja zawiodla i test z sody tez bo miala byc dziewucha;P maly ma 59,3, przegroda itd w porzadku wszystkie narzady sa przeplywy ok, za dwa tyg test papa i beta wyniki znaczy sie termin z om wg usg, poza tym tez mialam na nfz i mam zdjecia nawet jedno w 4 d ale niedokladnie widac wiec nie wklejam,
Zobacz załącznik 592412Zobacz załącznik 592413
no, gratuluję raz jeszcze :*
Anetkaa gratulacje udanej wizyty a co do płci to faktycznie na tym etapie ciężko jeszcze coś w 100 procentach powiedzieć i jeszcze te jajeczką mogą zniknąć Ponoć do 16 tygodnia żenśkie i męskie
organy wyglądają bardzo podobnie i łątwo o pomyłkę.
sagaa śliczne maleństwo a co do płci to jeszcze się może zmienić
ivona89 mi na pierwsze usg też kazali przyjść z pełnym pęcherzem i nie powiem były momemnty, że myślałam, że popuszczę Ale nie powiem maluszka było widać ślicznie
organy wyglądają bardzo podobnie i łątwo o pomyłkę.
sagaa śliczne maleństwo a co do płci to jeszcze się może zmienić
ivona89 mi na pierwsze usg też kazali przyjść z pełnym pęcherzem i nie powiem były momemnty, że myślałam, że popuszczę Ale nie powiem maluszka było widać ślicznie
mi_lva
Fanka BB :)
gratulacje gratulacje jak narazie sami faceci??? ja też przeczuwam że będzie facet bo chciała bym dziewczynkę a to zawsze tak jakoś na opak;-) śliczne dzidziusie dziewczyny!!!!:-) za tydz moja kolej a cały czas zastanawiam się czy nie iść dzisiaj ale postaram się wytrwać:-)
czemu sami faceci? kilka dziewuszek wyszło, np u mniegratulacje gratulacje jak narazie sami faceci??? ja też przeczuwam że będzie facet bo chciała bym dziewczynkę a to zawsze tak jakoś na opak;-) śliczne dzidziusie dziewczyny!!!!:-) za tydz moja kolej a cały czas zastanawiam się czy nie iść dzisiaj ale postaram się wytrwać:-)
reklama
Mój Bobik ma dziś 78mm, nie dostałam zdjęcia, nawet gin sobie do karty nie drukował dlatego nie wrzucę na forum
Dowiedziałam się nareszcie jaką mam grupę krwi i okazuję się że jest dobrze, konfliktu nie będzie bo mam B Rh+ :-):-)
Pytałam o badania te "obowiązkowe" cytomegalię, hiv, hcv i mi powiedział, że są one wymagane ale niestety płatne, ale badanie na różyczke też jest wymagane a mało kto je robi bo większość kobiet była szczepiona, więc jak się któregoś z badań nie zrobi to nic się nie stanie-przecież przez to że się nie zrobiło nikt nikogo nie będzie karał no ale mimo to HCV zrobię bo to przebiegły wirus...
Bobik znów nie chciał pokazać kim jest, spał i nie był zainteresowany współpracą... czekam nadal może na kolejnej wizycie, czyli za 3 tygodnie, to będzie już 17tc wg USG a 18tc wg OM no to powinno być widać:-):-)
Mozna dopisać do listy kolejną wizytę na 28.11
Dowiedziałam się nareszcie jaką mam grupę krwi i okazuję się że jest dobrze, konfliktu nie będzie bo mam B Rh+ :-):-)
Pytałam o badania te "obowiązkowe" cytomegalię, hiv, hcv i mi powiedział, że są one wymagane ale niestety płatne, ale badanie na różyczke też jest wymagane a mało kto je robi bo większość kobiet była szczepiona, więc jak się któregoś z badań nie zrobi to nic się nie stanie-przecież przez to że się nie zrobiło nikt nikogo nie będzie karał no ale mimo to HCV zrobię bo to przebiegły wirus...
Bobik znów nie chciał pokazać kim jest, spał i nie był zainteresowany współpracą... czekam nadal może na kolejnej wizycie, czyli za 3 tygodnie, to będzie już 17tc wg USG a 18tc wg OM no to powinno być widać:-):-)
Mozna dopisać do listy kolejną wizytę na 28.11
Podziel się: