reklama
Kurczaczek_k
Fanka BB :)
Stasi i Ptysia to pozostaje nam cierpliwie czekać na opinię eksperta ;-)
Natuszka21
brownagula - gratuluję wizyty, oraz mocnego serduszka. :-)
Stazi - gratki i cudne zdjęcie ;-)
Barndyy - super, że wszystko dobrze ;-) po prenatalnych wstaw
zdjęcia
Aśku - zazdroszcze i gratuluję ruchliwego maleństwa ;-) nie
mogę się doczekać :-)
Kurczaczek - piękny maluszek :-)
Żyrafka - fantastycznie, że plamienie ustąpiło, trzymam
mocno kciuki za was. ;-)
Stazi - gratki i cudne zdjęcie ;-)
Barndyy - super, że wszystko dobrze ;-) po prenatalnych wstaw
zdjęcia
Aśku - zazdroszcze i gratuluję ruchliwego maleństwa ;-) nie
mogę się doczekać :-)
Kurczaczek - piękny maluszek :-)
Żyrafka - fantastycznie, że plamienie ustąpiło, trzymam
mocno kciuki za was. ;-)
iwonaimaja
gratuluje udanych wizyt
ja tez już po z dzidziusiem wszystko ok tzn tak tylko na moment go podgladnelismy na usg żeby sprawdzić serduszko widziałam glowke no i reszte ciałka ma ok 3cm
nastepna wizyta 8.11 to już będzie takie dokładniejsze na lepszym sprzęcie pytal się mnie pan doktor czy chce żeby to on zrobil czy wole isc do specjalisty który przyjmuje u niego w gabinecie ale tylko w srody a mi zalezalo żeby mezowi się udało być wiec zdecydowałam ze to jednak pan doktor będzie mi robil te badania powiedział ze jego wyniki sa wiarygodne w 80%
jedyna zla rzecz to już prawie 4kg na plusie teraz przez to siedzenie w domu przytylam prawie 3kg w 3 tygodnie
przechodzimy na diete
ja tez już po z dzidziusiem wszystko ok tzn tak tylko na moment go podgladnelismy na usg żeby sprawdzić serduszko widziałam glowke no i reszte ciałka ma ok 3cm
nastepna wizyta 8.11 to już będzie takie dokładniejsze na lepszym sprzęcie pytal się mnie pan doktor czy chce żeby to on zrobil czy wole isc do specjalisty który przyjmuje u niego w gabinecie ale tylko w srody a mi zalezalo żeby mezowi się udało być wiec zdecydowałam ze to jednak pan doktor będzie mi robil te badania powiedział ze jego wyniki sa wiarygodne w 80%
jedyna zla rzecz to już prawie 4kg na plusie teraz przez to siedzenie w domu przytylam prawie 3kg w 3 tygodnie
przechodzimy na diete
szatynka84
Zaciekawiona BB
Gratuluję wszystkim udanych wizyt Jednocześnie dołączam do grona dobrych wiadomości. Dziś jestem po wizycie. Widziałam 65 mm szczęścia. Lekarz powiedział, że wszystko jest OK. Wyniki dobre. Termin na USG przesunął się o 5 dni, ale przyjmujemy za termin porodu termin z pierwszego USG. Miesiączka była nieregularna, więc nie jest wiarygodna w moim przypadku.
reklama
Kurczaczek_k
niezmiernie się cieszę że u każdej z was wizyta przebiegła pomyślnie no ale nie może być inaczej przecież ;-)
Kurczaczek, a nie pytałaś lekarza o płeć?
Pytałam, ale powiedział, że za wcześnie. Przy małej też mi nic nie powiedzieli w 12 tc, dopiero w 17 potwierdzili płeć, więc teraz pewnie będzie podobnie ;-)
Podziel się: