reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wizyty u lekarza, badania, zdjęcia z USG

Madziulek20 mi wyszło dziś na USG, że jest 12 t 6 d i termin porodu na 6 maja. Jednak lekarz powiedział, ze najważniejszy jest termin z OM jeżeli jest regularna albo z pierwszego USG - włąśnie z takiego do 10 tygodnia ciąży.
Martuska507 ja mam termin wizyty za miesiąc, czyli pod koniec listopada, ale umówię się pewnie około tygodnia przed wizyty, bo nie zawsze może zostać z córką.

reklama
Aha zapomniałam dopisać coś co mnie trochę zdenerwowało..

Lekarz stwierdził, że mam mało wód płodowych..i teraz mam stresa.

Chyba jutro mojemu lekarzowi nie powiem, że byłam na USG i może niech też mi zrobi...

Fiu, fiu... na dobry początek tygodnia, same dobre wieści.
Dziękuję i proszę o więcej :-)

karmelowa masz rację, trzeba to skonsultować z innym. A póki co nie denerwuj się!

Gratuluje dziewczyny, ale zdjęć mam absolutny niedosyt! ;) Zazdraszczam, że zaglądałyscie do brzusia, ale czas rzeczywiście szybko płynie i zaraz każda na polowkowym będzie :)
Karmelowa no nie wiem, lepiej się przyznaj, że byłaś, bo tak dzień po dniu robić usg to dla dzidziusia nie dobrze. Będzie dobrze, zobaczysz!

reklama
Gratuluję udanych wizyt:) i trzymam kciuki za kolejne:)) zdjęcia wklejajcie dziewuszki bo je uwielbiam:))
Karmelowa zdecydowanie bym poszla na kolejne niezależne USG. Miałam w pierwszej ciąży mało wód, ale było ok do samego końca. Pij duzo wody:)

Ja mam wizytę jutro. Trochę się boję;( ale cóż, musi być dobrze przecież....

Do góry