Przedstawiam wam 100 % dziewczynke Zobacz załącznik 860276Zobacz załącznik 860277
Gratuluje!!!
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Przedstawiam wam 100 % dziewczynke Zobacz załącznik 860276Zobacz załącznik 860277
Chłopiec? Strzelam.Dziewczyny to moje dzieciątko
Później dodam dokładniejsze zdjęcie.
Jak myślicie... chłopiec czy dziewczynka?
Jeszcze nie wiem dowiem się może 6 czerwcaChłopiec? Strzelam.
To teraz i ja czekam z niecierpliwościąJeszcze nie wiem dowiem się może 6 czerwca
Na którym zdjęciu?Widać na tym zdj cokolwiek wskazującego na płeć? Czy nic A nic ?
Super fotka. ŚlicznaDokładnie tak śpi moja starsza córka tak też układala się w brzuchu, wiecznie wypieta w górę pupka
o jak ładnieDokładnie tak śpi moja starsza córka tak też układala się w brzuchu, wiecznie wypieta w górę pupka
Dokładnie tak śpi moja starsza córka tak też układala się w brzuchu, wiecznie wypieta w górę pupka