reklama
loveboiled
Fanka BB :)
love ja tez chyba do wanny wskoczę.. na razie po magnezie i nospie ni eminely niestety
U mnie trochę łagodniej po kąpieli, biorę paracetamol po 2 tabletki co 4 godziny. Musze sobie zacząć zapisywać te skurcze na kartce
Akuku, Loveboiled, Lucalew współczuję rewelacji.
Kasietta o kurka no to spory klops rośnie [emoji12] Ale na szczęście to tylko waga szacunkowa [emoji4]
Magdus ja tak nie mam (u mnie ogólnie brak jakichkolwiek zwiastunów porodu).
My od 12.00 robimy generalne porządki. Ufff na dworze 35'C!! Na początku musiałam co 3 minuty robić przerwę, bo łapałam zadyszkę i serce strasznie szybko waliło, ale już lepiej. Nawet loda dla ochłody nie mogę zjeść przez to gardło... [emoji19]
Jeszcze moja kicia ma ruje więc nawet na balkonie nie posiedzi biedna.
Kasietta o kurka no to spory klops rośnie [emoji12] Ale na szczęście to tylko waga szacunkowa [emoji4]
Magdus ja tak nie mam (u mnie ogólnie brak jakichkolwiek zwiastunów porodu).
My od 12.00 robimy generalne porządki. Ufff na dworze 35'C!! Na początku musiałam co 3 minuty robić przerwę, bo łapałam zadyszkę i serce strasznie szybko waliło, ale już lepiej. Nawet loda dla ochłody nie mogę zjeść przez to gardło... [emoji19]
Jeszcze moja kicia ma ruje więc nawet na balkonie nie posiedzi biedna.
Kurde czytalam ze te bole w pachwinie takie to przy odklejajacym sie lozysku... wkrecam sobie na bank, po prostu juz tak dawno nie bylam u lekarza a tu jeszcze 4 dni ech. No i pozazdroscilam wam sterczacych brzuchow, zas mi sie zaczal stawiac. No i od rana parcie na pecherz wrrr....
anciikowa
Magdus kochana nie sugeruj się opiniami z neta ja Cię proszę, bo zaraz doczytasz się, że masz raka albo że umierasz :/ wujek google nie jest najlepszy przy jakichkolwiek objawach. Wszystko jest ok i to samo powie Ci dr na wizycie za 4dni, zobaczysz!
loveboiled
Jak u ciebie Akuku? Moje skurcze przeszły po tej kąpieli, z godzinę miałam spokój a teraz wróciły dosyć mocne bóle miesiączkowe i twardnienia..
reklama
loveboiled
Mi cały czas ten czop odchodzi