reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wizyty u ginekologa, badania, zdjęcia u USG

reklama
A to możesz kupić normalnie w aptece?

Mój syn dziś jest mega spokojny, trochę się martwię, ale bez paniki, bo czasami tak już miał

Chciałam ale jest za drogie, można też wypożyczyć ale na to myślę juz za późno bo dopiero za kilka dni bym dostała.. Mam jeszcze opcje wypożyczyć z innego miasta ale musze zadzwonić się dowiedzieć czy maja dostępne i w jakiej cenie

Lucynko jak u was?
Panikara&&&

Martuszka przenieśli mnie na patologie ciąży bo wcześniej byłam na oddziale izolacyjnym. Na ktg skurcze u mnie tak 20-30 raz 50 i małego tętno też wtedy skakało ale ruchów znów przez godz może z 3 razy czułam. Cukry nadal mam niskie więc może też dlatego mały taki spokojny. Narazie cisza.

Love ja bym zadzwonila ze mam dkurcze co 5 min i chce sprawfzic rozwarcie..
A tu nie mozna poprosic o wywolanie ? Jk to jest?

O moze u ja sobie tensa wypozycze? Na ile wgpozyczaja?

reklama
Akuku na jakieś 6 tygodni.
Badała mnie Akuku ale nie spytałam o rozwarcie, zupełnie zapomniałam.. Ale dopiero czop odchodzi wiec pewnie minimalne..
A o wywołanie chyba nie można prosić, chyba że po terminie się jest..tak mi się wydaje

Do góry