reklama
Sysiq
Uśmiech łagodzi rany ♥
Anney ja tez 12 kg! Ciesze sie ze jest dobrze :-) Wiec w kazdej chwili może sie zaczac.
Beatka wazne ze jestes pod dobra opieka. Beda Was monitorowac, wiec nie ma sie co stresowac.&&&
My takze po wizycie. Łożysko 2 stopień, wszystko szczelnie pozamykane a mała ma 2.5 kg. Jeszcze mamy czas na szpital :-)
Beatka wazne ze jestes pod dobra opieka. Beda Was monitorowac, wiec nie ma sie co stresowac.&&&
My takze po wizycie. Łożysko 2 stopień, wszystko szczelnie pozamykane a mała ma 2.5 kg. Jeszcze mamy czas na szpital :-)
beata88
Fanka BB :)
Nic nie wiadomo. Jeszcze mnie zdenerwowali ze nie wiadomo czy dobrze rośnie i czy cc nie będzie. Niby wazy tylko 2700 a ostatnio na usg miała 2100 takze tylko 600g by przybrala. A ostatnie usg mialam 1,5 mc temu
beata88
Tak tu akurat opieka jest ok. Nie wiem w sumie co mi teraz będą robić. Czekam...
lucalew
Beatko kciuki mocno zacisniete. Tak tylko dla uspokojenia dodam ze jak lezalam pierwszy raz na patologii to przyszla dziewczyna w 37 tc i tez z wysokim tetnem dziecka i nawet byla na porodowce ale wszystko sie unormowalo i ona w koncu urodzila z 2 tyg od przyjscia do szpitala. A z ta waga to wiesz jak mnie nastraszyli mozliwe ze tez blad pomiaru. Kciuki kciuki kciuki
reklama