reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wizyty u ginekologa, badania, zdjęcia u USG

reklama
Anney dobrze ze ci zrobią
Ja ostatnio na ememrgency scan czekałam 4dni!!
Jestem po wizycie u polskiego wiele sie nie dowiedziałam pozatym ze mały nisko siedzi głowa w dół wody ok łożysko ok rozwarcia brak, trochę sie rozczarowałam wizyta ale dobre i to :/

Hahaha

Najbliższy emergency scan jest jutro o 17.20!

Położna twierdzi ze brzuch twardy od skurczy, których ja nie odczuwam (60/75%) a ze sa nieregularne to oczywiscie so domku. Rano jadę do polskiej kliniki i koniec.
Potem mam konsultanta w szpitalu i potem emergency usg. Śmiech na sali.

To oni na odziale nie mają usg? Szok

Oczywiscie. Ale jest bardzo emergency ;)

Dzwoniłam przed chwila do polskiego gina znajomego. Mowil ze gdyby łożysko sie odklejalao, raczej wariowalby puls małej.
Wiec spokojnie do rana na polskiego gina mam poczekać licząc ruchy.

Kto mi dotrzyma towarzystwa w nocy? Jakaś chętna?

Położna twierdzi, ze nie odczuwam odpuszcAjacyxh skurczów (wogole ich nie czuje! A sie rysowały) stad twardaacica.
Mam w domu doppler, wiec będę monitorować sama jej tętno przez noc.

Jadę do donku.

Anney dobrze ze ci zrobią
Ja ostatnio na ememrgency scan czekałam 4dni!!
Jestem po wizycie u polskiego wiele sie nie dowiedziałam pozatym ze mały nisko siedzi głowa w dół wody ok łożysko ok rozwarcia brak, trochę sie rozczarowałam wizyta ale dobre i to :/

Dobrze, ze łożysko sprawdził i rozwarcie.

I ze z dzieckiem ok. To najważniejsze teraz.

4dni?? Hahaha można życie stracić przez 4dni.
Barany.

Anney dobrze, że pojechałaś. No i to usg naprawdę dopiero jutro? Żen...

Loveboiled to może pojedź do szpitala. A brzuch coś daje znać po tym upadku??

Usiulka ważne ze sie dowiedziałaś cokolwiek :) chyba ze rozczarowana jestes lekarzem a nie wizyta sama w sobie..

Anney no chyba zgadywanka.. Nie mogę pojąć ze maja usg i co jak jest emergency to niby czyjeś zdrowie albo czyjegoś maluszka jest ważniejsze niz twoje? No dajcie spokoj ! :( smutne jest to ze taki maja po prostu system zdrowotny i ze nikt go nie zmienia.. :/
To te skurcze odpuszczajace to ich nie czujesz bo sa słabe ale ze sie odczytują tak? Moze to znak ze jutro cos ruszy.. Trzymam kciuki bo przecież taki "rozwoj sytuacji" to tylko nerwy Eh..

reklama
Do góry