reklama
Anney dobrze ze ci zrobią
Ja ostatnio na ememrgency scan czekałam 4dni!!
Jestem po wizycie u polskiego wiele sie nie dowiedziałam pozatym ze mały nisko siedzi głowa w dół wody ok łożysko ok rozwarcia brak, trochę sie rozczarowałam wizyta ale dobre i to :/
Jestem po wizycie u polskiego wiele sie nie dowiedziałam pozatym ze mały nisko siedzi głowa w dół wody ok łożysko ok rozwarcia brak, trochę sie rozczarowałam wizyta ale dobre i to :/
loveboiled
Fanka BB :)
Hahaha
Najbliższy emergency scan jest jutro o 17.20!
Położna twierdzi ze brzuch twardy od skurczy, których ja nie odczuwam (60/75%) a ze sa nieregularne to oczywiscie so domku. Rano jadę do polskiej kliniki i koniec.
Potem mam konsultanta w szpitalu i potem emergency usg. Śmiech na sali.
To oni na odziale nie mają usg? Szok
anney
Oczywiscie. Ale jest bardzo emergency
Dzwoniłam przed chwila do polskiego gina znajomego. Mowil ze gdyby łożysko sie odklejalao, raczej wariowalby puls małej.
Wiec spokojnie do rana na polskiego gina mam poczekać licząc ruchy.
Kto mi dotrzyma towarzystwa w nocy? Jakaś chętna?
Położna twierdzi, ze nie odczuwam odpuszcAjacyxh skurczów (wogole ich nie czuje! A sie rysowały) stad twardaacica.
Mam w domu doppler, wiec będę monitorować sama jej tętno przez noc.
Jadę do donku.
Dzwoniłam przed chwila do polskiego gina znajomego. Mowil ze gdyby łożysko sie odklejalao, raczej wariowalby puls małej.
Wiec spokojnie do rana na polskiego gina mam poczekać licząc ruchy.
Kto mi dotrzyma towarzystwa w nocy? Jakaś chętna?
Położna twierdzi, ze nie odczuwam odpuszcAjacyxh skurczów (wogole ich nie czuje! A sie rysowały) stad twardaacica.
Mam w domu doppler, wiec będę monitorować sama jej tętno przez noc.
Jadę do donku.
anney
To oni na odziale nie mają usg? Szok
Maja na patologii (oddział za drzwiami) i niby fully booked.
I tu pytanie, co sie dzieje, jesli sa komplikacje podczas porodu?
Zgadywanka?
To jest jakiś żart.
anney
Anney dobrze ze ci zrobią
Dobrze, ze łożysko sprawdził i rozwarcie.
I ze z dzieckiem ok. To najważniejsze teraz.
4dni?? Hahaha można życie stracić przez 4dni.
Barany.
bunia15
Usiulka ważne ze sie dowiedziałaś cokolwiek
chyba ze rozczarowana jestes lekarzem a nie wizyta sama w sobie..
Anney no chyba zgadywanka.. Nie mogę pojąć ze maja usg i co jak jest emergency to niby czyjeś zdrowie albo czyjegoś maluszka jest ważniejsze niz twoje? No dajcie spokoj !
smutne jest to ze taki maja po prostu system zdrowotny i ze nikt go nie zmienia.. :/
To te skurcze odpuszczajace to ich nie czujesz bo sa słabe ale ze sie odczytują tak? Moze to znak ze jutro cos ruszy.. Trzymam kciuki bo przecież taki "rozwoj sytuacji" to tylko nerwy Eh..
Anney no chyba zgadywanka.. Nie mogę pojąć ze maja usg i co jak jest emergency to niby czyjeś zdrowie albo czyjegoś maluszka jest ważniejsze niz twoje? No dajcie spokoj !
To te skurcze odpuszczajace to ich nie czujesz bo sa słabe ale ze sie odczytują tak? Moze to znak ze jutro cos ruszy.. Trzymam kciuki bo przecież taki "rozwoj sytuacji" to tylko nerwy Eh..
reklama