reklama
dziewczyny, popatrzcie na to. aż się łezka kręci w oku! :*
To rzeczywiste nagranie pokazuje całą drogę od zapłodnienia do narodzin. Wprawiło mnie w osłupienie.
To rzeczywiste nagranie pokazuje całą drogę od zapłodnienia do narodzin. Wprawiło mnie w osłupienie.
ojjj Beatko czarownico powiedzial ze wyglada mu na dziolche ale na 100% nie mowi bo sie moze okazac ze jednal chlopiec i bedzie musial nam flaszke kupowac
widzicie najpiekniejsza lapke na swiecie?!?!??!
widzicie najpiekniejsza lapke na swiecie?!?!??!
Załączniki
lucalew
Fanka BB :)
Mgdus no i kolejne fotki do albumu rodzinnego :-) Sliczne sliczne sa te raczki i nozki. Ja filmik ogladam :-)
A i kupilam na allegro dzisiaj ten detektor i juz mam go w domu. Bede za 1h sprawdzac malenstwo :-)
A i kupilam na allegro dzisiaj ten detektor i juz mam go w domu. Bede za 1h sprawdzac malenstwo :-)
co to za detektor ?
anney
ale piekne maluszki!
i zdjecia jakie przejzyste.... te co dostalam... uyyyyy..... albo moje dziecko takim siwatlem bije,ze wszysto biale, albo do dupy sprzet maja choc wygladal na dosc nowy.
a to moja UFO LOLA :-):-)
tadaaaaaam
jakby ktos nie widzial, to Lola sie na nas patrzy (oczodoly ) profilu nam nei pokazala haahha
zadziorna bedzie
i zdjecia jakie przejzyste.... te co dostalam... uyyyyy..... albo moje dziecko takim siwatlem bije,ze wszysto biale, albo do dupy sprzet maja choc wygladal na dosc nowy.
a to moja UFO LOLA :-):-)
tadaaaaaam
jakby ktos nie widzial, to Lola sie na nas patrzy (oczodoly ) profilu nam nei pokazala haahha
zadziorna bedzie
Załączniki
lucalew
Anney super Lola :-) zdjecie tez jest ok.
Magdus malenstwo podsluchane ale latwo nie jest. Jeszcze sprubuje pozniej jak pojde spac.
Muszka detektor tętna plodu taki do samodzielnego podsluchiwania bicia serca maluszka. Moj sie nazywa Sonoline B.
Magdus malenstwo podsluchane ale latwo nie jest. Jeszcze sprubuje pozniej jak pojde spac.
Muszka detektor tętna plodu taki do samodzielnego podsluchiwania bicia serca maluszka. Moj sie nazywa Sonoline B.
reklama
loveboiled
Magdus ja tez sie zastanawiam czy kupowac..