reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wizyty u ginekologa, badania, zdjęcia u USG

reklama
Ja tez ci anney tego życzę [emoji5]️
To chcesz do polskiego iść na konsultacje dodatkowo czy chodzisz do niego co jakis czas oprocz szpitala?

Chodzę do niego co 1.5miesiaca, bo mimo iż mam dużo wizyt na nhs, nie ufam im do końca (nauczona doświadczeniem) i tylko polski gin
Sprawdza mi stan łożyska.

Lucalew piekne wiesci po wizycie ;) to wy tez juz na odstrzale ;)
Oby cukry byly ladne i w normie ;)

Anney a no masz racje ;)

Lilija i Ty tez juz gotowa prajtycznie do porodu ! Co te dzieci tak sie na swiat pchaja ?

Love kciuki za jutro!

Akuku szczerze bym chciała, ale nie mam pojęcia co dalej z ta szyjka. Jakby za 2 tyg. Miał wyskoczyć to bym była zachwycona :-)

Anny to sobie wykrakalas na tym wątku...
Love jak razem macie rodzic to radzę się pospieszyć :-D

Lilija no w sumie dbardzo dobre wiesci. Bierz magnez i nie szalej :-) Ja tez caly czas biore magnez. Nospy zato juz dlugo nie.
Moj Michas wczoraj brykal caly dzien a dzis wlasnie cos slabo az mnie zaczyna to martwic bo boli mnie brzuch juz od wczoraj wieczora. Nic zjem jeszcse kolacje i jak nic to dopler pojdzie w ruch.

Bunia no i diabetolog i ginka tak wlasnie mowily ze cukry przed porodem sie obnizaja ale tez nie musza. Spokojnie jeszcze masz czas i najwazniejsze zeby dziecko siedzialo ile trzeba. Bedziesz wiedziec cukry czy tam inne badania to nie wszystko przeciez kiedys tak nie badali a kobiety rodzily takze spoko.

Loveboiled no to kciuki za wizyte i usg.

Anney poczekaj jeszcze troche moze tez z 2 tyg co?! :-)

Ostatnia edycja:
reklama
Hej,
To widze, ze teraz glownie o przedporodowych zwiastunach bedzie na wizytowym :-)

Fajnie, ze z maluchami wszystko w porzadku i nic nikomu nie wyskoczylo w koncowce. Te ostatnie wizyty i usg i to czekanie, ahhh

Odnosnie terminow to pytalam ostatnio mojego speca od usg, ponoc jeden z lepszych. Jak cos to radzil sugerowac sie tym z 12-14 tyg. Chociaz ja rodzilam do tej pory rowno dzien po OM... A prenatalne pokazywalo kilka dni do przodu. Will see. Mi tez moga zechciec wywolac ze wzgledu na cukrzyce. Od 36 tyg mam miec regularne ktg z tego powodu ale jeszcze nie wiem jak czesto.

Do góry