reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wizyty u ginekologa, badania, zdjęcia u USG

reklama
Ja tez odpukac ani zgagi ani hemoroidów nie mam nawet nie wiem czy bym wiedziala czy je mam bo nie znam objawow oprocz tego ze cos tam boli czy swędzi i krew moze leciec ale to z opowiadan osob ktore mialy. Zadnych bolow spojenia, krocza tez nie mam. Co prawda ostatnio zwiekszyla sie ilosc wizyt w wc bo nawet i co 30 minut ale w nocy tylko 2 razy jak wstaje na mierzenie cukru wiec nie ma tragedii.

Martuszka mhm ciezko powiedziec na tym etapie ciazy czy to normalne czy nie. Ja jak bylam w szpitalu w 19 czy 20tc to na takie bole dostawalam zastrzyki rozkurczowe.

Ciesze sie lucynka, ze nie masz :))))

Ja juz oficjalnie wg najpóźniejszego terminu jestem w 36tygodniu, wiec ciąża oficjalnie donoszona! Tralalalalaa

Lunera u mnie maly juz bardzo dlugo jest glowka w dol wiec te pieczenia pod zebrami to na 100 procent dupka albo nozki. Mi pomaga zmiana pozycji :-)

Anney jeszcze troche niech posiedzi Lola w brzuchu. U nas mowi sie ze skonczony 37tc to donoszona ciaza i nie wpisuja wtedy ze dziecko jest wczesniakiem aczkolwiek moja ginka caly czas mowi zeby chociaz do tego 36tc dotrwac no i tak caly czas odliczam do tego 36tc a potem to juz moge rodzic chociaz wolalabym zeby Michas tez posiedzial do tego 38tc :-)

Przepraszam, macie racje. Od 37tyg. Nie wiem
Z
Czym mi sie popierniczyło. [emoji102][emoji102][emoji102]

reklama
Anney tak mnie po operacjach. Ale znowu w ciazy z Emilem mnie wcale nie bolaly abprzed ciaza ledwo chodzilam..wiec juz sama nie wiem od czego mam te bole. Teraz nie jest zle.. koncowka ciazy i wszystko mi strzyka jak za dlugo leze hehe.

Do góry