reklama
lucalew
Fanka BB :)
Ja tez odpukac ani zgagi ani hemoroidów nie mam nawet nie wiem czy bym wiedziala czy je mam bo nie znam objawow oprocz tego ze cos tam boli czy swędzi i krew moze leciec ale to z opowiadan osob ktore mialy. Zadnych bolow spojenia, krocza tez nie mam. Co prawda ostatnio zwiekszyla sie ilosc wizyt w wc bo nawet i co 30 minut ale w nocy tylko 2 razy jak wstaje na mierzenie cukru wiec nie ma tragedii.
Martuszka mhm ciezko powiedziec na tym etapie ciazy czy to normalne czy nie. Ja jak bylam w szpitalu w 19 czy 20tc to na takie bole dostawalam zastrzyki rozkurczowe.
Martuszka mhm ciezko powiedziec na tym etapie ciazy czy to normalne czy nie. Ja jak bylam w szpitalu w 19 czy 20tc to na takie bole dostawalam zastrzyki rozkurczowe.
loveboiled
A nie jest czasem donoszona w skończonym 37 tygodniu?
lucalew
Lunera u mnie maly juz bardzo dlugo jest glowka w dol wiec te pieczenia pod zebrami to na 100 procent dupka albo nozki. Mi pomaga zmiana pozycji :-)
lucalew
Anney jeszcze troche niech posiedzi Lola w brzuchu. U nas mowi sie ze skonczony 37tc to donoszona ciaza i nie wpisuja wtedy ze dziecko jest wczesniakiem aczkolwiek moja ginka caly czas mowi zeby chociaz do tego 36tc dotrwac no i tak caly czas odliczam do tego 36tc a potem to juz moge rodzic chociaz wolalabym zeby Michas tez posiedzial do tego 38tc :-)
reklama
Akuku
Anney tak mnie po operacjach. Ale znowu w ciazy z Emilem mnie wcale nie bolaly abprzed ciaza ledwo chodzilam..wiec juz sama nie wiem od czego mam te bole. Teraz nie jest zle.. koncowka ciazy i wszystko mi strzyka jak za dlugo leze hehe.