reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wizyty u ginekologa, badania, zdjęcia u USG

Lucalew to popytam o mag+b6.. Dzieki bo noe byłam pewna jaki kupić..
No to jak Michas przybiera to super!!:) a ze ty nie duzo to jeszcze lepiej :)

reklama
Lucynko no pieknie Michas rosnie.

Dziewczyny mysle, ze w miare jestem przygotowana na maluchy chociaz nie bardzo wiem czego sie spodziewac.
Wiem tylko, ze na pewno dam rade bo bedzie trzeba :-D

Troche sie boje o reakcje Toli ale mam nadzieje, ze udalo mi sie ja dobrze przygotowac na przyjscie dziewczynek :-D

Magdus zdrowka ! Mnie tak lapalo co chwile ale zmienilam witaminy i juz jest super ;)

Zuzzi masz prawo haha ;) to milego wypoczynku ;)

Lucalew gdzies czytalam ze w cytrynie wcale nie ma duzo wit c no ale jak duzo pijesz to napewno pomaga. Wiem ze dobrze jest kupic wit c lewoskretna bo ma lepsza wchlanialnosc. Ja kupuje taka konska dawke ale to ze stanow zamawiam ;)

Ola Lucalew sliczne qagi maluszkow ;)

Ja nie wierze ze to juz tak blisko ! U mnie max 10 tyg bo nie przewiduje przenoszenia wrecz mysle ze za 8 tyg mala bedzie z nami.. i chyba wypadaloby juz konczyc wyprawke.. a ja prpcz ciuszków buzikow i opasek nie kupilam nic.. niby wiekszosc mam ale jednak nie do konca haha. Planowalam torbe do szpitala spakowac przed 30 tyg a nie mam nawet czego pakowac haha ;)
No nic mala musi grzecznie siedziec i czekac ;)

Wczoraj ogladalam sobie ciuszki malej i az japa mi sie cieszy jak mysle ze beda moja mala krolewne nosic na rekach haha ;)

Ale duze te wasze pociechy!!
Słuszne wagi maja;)
Tez bym chętnie podejrzala małego. Moze w 37 tyg przy sciaganiu szwu w szpitalu sie uda.
Magdus zdrowka dużo biedaku. A tu tak ładnie na dworze a ty chora.
Czuć juz tu u nas eksytacje przed tym co juz niebawem. Fajnieeeeee!

Olka waga dziewczyn imponujaca :-)
Tak samo Michalka.
Ja dzisiaj mam wizyte u gina tego do ktorego chodze od poczatku ale od czasu jak mi wyskoczyl z biblia to rodzic u niego nie planuje.
Wczoraj bylam w prywatnym szpitalu w Budapeszcie i o ile moj ubezpieczyciel zgodzi sie pokryc koszty to 20 lipca mam sie stawic na wywolywanie porodu. Szpital super ale ceny o jacie- normalny porod 5000 euro a cesarka 10 000 euro- nie ma mowy zebym tyle zaplacila z wlasnej kieszeni...

Akuku bedziesz musiala robic duzo zdjec i sie nam chwalic zebysmy tez chociaz troche poczuly jak to jest miec dziewczynke :-)

Beatko - ja tez przy badaniu na dotyk mialam rozwarcie z dzien po na usg nagle dluga zamknieta szyjke...

Beatko nie musze miec wywolywanego porodu ale od mojego miejsca zamieszkania mam 2,5 godziny jazdy wiec mniej stresujacym rozwiazaniem bedzie wywolywanie ( o Ile donosze)

reklama
To prawda z tym wywolywanym love. Przynajmniej u mnie. Przy pierwszym po oksytocynie tak mi sie bóle rozbujaly że wspominam to koszmarnie. Przy drugim nie zgadzalam sie na podanie ale na szczęście nie bylo potrzeby. Ale to pewnie każda inaczej odczuwa.

Do góry