reklama
Mama Boo ja też nie miałam fasolki jak poszłam pierwszy raz, wyglądało to jak u Ciebie, lekarz wysłał mnie na betę, po 1,5 tygodnia poszłam i już była dzidzia i serduszko!!:-)
Jeszcze trochę i ujrzysz maluszka!!:-)
Madzik śliczna fasolka!! :-)
Asia Twoja też!!:-)
Gratuluję dziewczyny!! :-)
Natusia, Mononoke, jeszcze trochę i będzie środa i czwartek i będziecie Wy się chwalić ;-)
Aniawos ja w 5 tygodniu i 1 dniu miałam 1180!! (to był poniedziałek!!) w piatek miałąm 289,5!! :-)
I jest dobrze....:-)
Jeszcze trochę i ujrzysz maluszka!!:-)
Madzik śliczna fasolka!! :-)
Asia Twoja też!!:-)
Gratuluję dziewczyny!! :-)
Natusia, Mononoke, jeszcze trochę i będzie środa i czwartek i będziecie Wy się chwalić ;-)
Aniawos ja w 5 tygodniu i 1 dniu miałam 1180!! (to był poniedziałek!!) w piatek miałąm 289,5!! :-)
I jest dobrze....:-)
Na wizycie byłam 18 stycznia. Wszystko ok. Bardzo wczesna ciąża.Był tylko pęchcerzyk, ale spory i wszystko wskazuje na to że 1 lutego zobaczę serduszko. Oby, bo niestety we wrześniu miałam puste jajo płodowe i teraz troszkę mam obawy. Ale wtedy na tym etapie już plamiłam i mineły mi wszelkie objawy ciąży.
witam, wczoraj byłam na wizycie i naszczęscie wszystko jest okwedług usg to 6 tydzien i 3 dzień ciąży
wkłejam zdjęcie z usg
pozdrawiam
Zobacz załącznik 320920
Brawo! Gratulacje
![tak :tak: :tak:](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/yes2.gif)
witam, wczoraj byłam na wizycie i naszczęscie wszystko jest okwedług usg to 6 tydzien i 3 dzień ciąży
wkłejam zdjęcie z usg
pozdrawiam
Zobacz załącznik 320920
Gratulacje!!!!!
reklama
sawi
szczęśliwa żona i mama
Podziel się: