reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wizyty u gina i zdjecia USG maluszków :)

reklama
BigChild najwazniejsze ze sie nasze betki mieszcza w normach :D a czy kosmiczna czy nie, niewazne :) Oby sie tylko fasolki pieknie rozwijaly :p

Mama Boo ja też nie miałam fasolki jak poszłam pierwszy raz, wyglądało to jak u Ciebie, lekarz wysłał mnie na betę, po 1,5 tygodnia poszłam i już była dzidzia i serduszko!!:-)
Jeszcze trochę i ujrzysz maluszka!!:-)

Madzik śliczna fasolka!! :-)

Asia Twoja też!!:-)
Gratuluję dziewczyny!! :-)

Natusia, Mononoke, jeszcze trochę i będzie środa i czwartek i będziecie Wy się chwalić ;-)

Aniawos ja w 5 tygodniu i 1 dniu miałam 1180!! (to był poniedziałek!!) w piatek miałąm 289,5!! :-)
I jest dobrze....:-)

Na wizycie byłam 18 stycznia. Wszystko ok. Bardzo wczesna ciąża.Był tylko pęchcerzyk, ale spory i wszystko wskazuje na to że 1 lutego zobaczę serduszko. Oby, bo niestety we wrześniu miałam puste jajo płodowe i teraz troszkę mam obawy. Ale wtedy na tym etapie już plamiłam i mineły mi wszelkie objawy ciąży.

megi-nie martw się kochana, ja rownież przed Damiankiem miałam puste jajo, zdarza się to bardzo rzadko..tym razem na pewno wszytsko bedzie w porządku. Trzymam kciuki za spokojne 9 miesięcy.

witam, wczoraj byłam na wizycie i naszczęscie wszystko jest ok:) według usg to 6 tydzien i 3 dzień ciąży:) wkłejam zdjęcie z usg:) pozdrawiam
j.jpg

reklama
Do góry