reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wizyty u gina i zdjecia USG maluszków :)

reklama
Gratuluje wizyt :-) juz niedługo gina zamienimy na pediatre.

Ania zycze Ci zebys juz nie musiała odwiedzać knura naciagacza:no:

Ewelinka widZe ze tam maja całkowity luzik. Przykro ze musisz sie denerwować, ale juz niedługo... Matko HB 8:szok: ja najnizsza miałam 10,5 po ciazy. Teraz dwa tygodnie temu miałam 11,8.
Mysle ze te zawroty głowy to moze byc skutek anemii, przecież to jest poważne obciążenie dla organizmu. Odpoczywaj jak najwiecej.

Kacha-wawa przepisali mi najpierw tabletki - wymiotowałam po nich i skutek odwrotny. Później dali mi żelazo w płynie - lepiej się przyswaja. Piję 3 razy dziennie i mam wielka nadzieje, że zadziałało. Dzisiaj pobrana krew - więc będę wiedziała. Myśle pozytywnie - zobaczymy ;-)

Ewelina to ja trzymam kciuki, żeby się polepszyło :tak: U mnie też po tabletkach wymioty były, więc zaczęłam je przed samym snem brać ;-) W nocy mną nie rzuca, a w ciągu dnia jeszcze wymioty mi się zdarzają. I niech ktoś mi powie, że to w drugim trymestrze przechodzi ;-)

Ja też cieszę się że wiyty zaliczone i udane.
Ja mam 5 września ale z ginkiem się na 100% nie umawiałam bo wiadomo że moge juz w każdej chwili iśc rodzić ale na to się 9 sierpnia nie zapowiadało więc muszę jeszcze zrobic morfologie.

Ewelina, kurcze, ja cały czas miałam HB 12, teraz zeszlo mi to 10 i jak lekarz to zobaczył to się za głowę złapał. A u Ciebie 8 i takie podejście. Ja pierdziele.

Gratuluje wszystkim udanych wizyt.
aniawos nie dosc ze knur to jeszcze naciagacz. Bardzo dobrze robisz, oby tylko Twoj ginek jak najszybciej przejal paleczke i do konca doprowadzil ciaze.
ewelinak tragedia ta Twoja polozna, normalnie rece opadaja jak czytam Twoje relacje z wizyt. Szkoda ze Ci sie wlasnie taka trafila. Mysle ze jak sie teraz zajmiesz wyprawkami dla synow i szkola to kto wie czy nie urodzisz przed terminem :-)
bebzonik no to do dziela,jak sama ginka mowi ze macie sie brac za robote :-D

reklama
Gratuluje dziewczyny udanych wizyt i trzymam kciuki za przyszłe:tak:
aniawos; Trzymam kciuki żebyś już nie musiała oglądać knura:yes:
ewelinak1
: Współczuje takiej położnej.

Ostatnia edycja:
Do góry