reklama
Gratuluje wizyt :-) juz niedługo gina zamienimy na pediatre.
Ania zycze Ci zebys juz nie musiała odwiedzać knura naciagacza
Ewelinka widZe ze tam maja całkowity luzik. Przykro ze musisz sie denerwować, ale juz niedługo... Matko HB 8
ja najnizsza miałam 10,5 po ciazy. Teraz dwa tygodnie temu miałam 11,8.
Mysle ze te zawroty głowy to moze byc skutek anemii, przecież to jest poważne obciążenie dla organizmu. Odpoczywaj jak najwiecej.
Ania zycze Ci zebys juz nie musiała odwiedzać knura naciagacza

Ewelinka widZe ze tam maja całkowity luzik. Przykro ze musisz sie denerwować, ale juz niedługo... Matko HB 8

Mysle ze te zawroty głowy to moze byc skutek anemii, przecież to jest poważne obciążenie dla organizmu. Odpoczywaj jak najwiecej.
kacha_wawa
12.2007/01.2010/09.2011
Gratuluję Wam udanych wizyt 
Aniu Tobie życzę, żebyś nie musiała już chodzić po kolejne zwolnienie, to jawne naciąganie
Ewelina, a Tobie dali coś na tą anemię? Ja miałam nieznacznie tylko obniżoną HB, a od razu mi żelazo przepisali.

Aniu Tobie życzę, żebyś nie musiała już chodzić po kolejne zwolnienie, to jawne naciąganie

Ewelina, a Tobie dali coś na tą anemię? Ja miałam nieznacznie tylko obniżoną HB, a od razu mi żelazo przepisali.
ewelinak1
Fanka BB :)
Kacha-wawa przepisali mi najpierw tabletki - wymiotowałam po nich i skutek odwrotny. Później dali mi żelazo w płynie - lepiej się przyswaja. Piję 3 razy dziennie i mam wielka nadzieje, że zadziałało. Dzisiaj pobrana krew - więc będę wiedziała. Myśle pozytywnie - zobaczymy ;-)
kacha_wawa
12.2007/01.2010/09.2011
Ewelina to ja trzymam kciuki, żeby się polepszyło
U mnie też po tabletkach wymioty były, więc zaczęłam je przed samym snem brać ;-) W nocy mną nie rzuca, a w ciągu dnia jeszcze wymioty mi się zdarzają. I niech ktoś mi powie, że to w drugim trymestrze przechodzi ;-)

magda1977
mamusia 03.02,10.05,09.11
Ja też cieszę się że wiyty zaliczone i udane.
Ja mam 5 września ale z ginkiem się na 100% nie umawiałam bo wiadomo że moge juz w każdej chwili iśc rodzić ale na to się 9 sierpnia nie zapowiadało więc muszę jeszcze zrobic morfologie.
Ja mam 5 września ale z ginkiem się na 100% nie umawiałam bo wiadomo że moge juz w każdej chwili iśc rodzić ale na to się 9 sierpnia nie zapowiadało więc muszę jeszcze zrobic morfologie.
Gratuluje wszystkim udanych wizyt.
aniawos nie dosc ze knur to jeszcze naciagacz. Bardzo dobrze robisz, oby tylko Twoj ginek jak najszybciej przejal paleczke i do konca doprowadzil ciaze.
ewelinak tragedia ta Twoja polozna, normalnie rece opadaja jak czytam Twoje relacje z wizyt. Szkoda ze Ci sie wlasnie taka trafila. Mysle ze jak sie teraz zajmiesz wyprawkami dla synow i szkola to kto wie czy nie urodzisz przed terminem :-)
bebzonik no to do dziela,jak sama ginka mowi ze macie sie brac za robote
aniawos nie dosc ze knur to jeszcze naciagacz. Bardzo dobrze robisz, oby tylko Twoj ginek jak najszybciej przejal paleczke i do konca doprowadzil ciaze.
ewelinak tragedia ta Twoja polozna, normalnie rece opadaja jak czytam Twoje relacje z wizyt. Szkoda ze Ci sie wlasnie taka trafila. Mysle ze jak sie teraz zajmiesz wyprawkami dla synow i szkola to kto wie czy nie urodzisz przed terminem :-)
bebzonik no to do dziela,jak sama ginka mowi ze macie sie brac za robote

reklama
Podziel się: