reklama
BigChild to faktycznie jakas farsa ale badanie ale coz, najwyrazniej sa jeszcze tacy lekarze na tym swiecie. A nie moze Ci przynajmniej jednego zdjecia zrobic i wydrukowac???
Za 4 dni zobaczysz swojego maluszka i to jest najwazniejsze :-)
Za 4 dni zobaczysz swojego maluszka i to jest najwazniejsze :-)
aniawos
Fanka BB :)
big child rzeczywiscie głoopio, że nie pokazał Ci monitora..
zobaczymy jaki będzie mój nowy pan dr...
zobaczymy jaki będzie mój nowy pan dr...
ellsi
BigChild nie smuć się u mnie to samo. Nie można odwrócić monitora. Śmiałam się że może lustra powinni zamontować. Ja mam wizyty co trzy tygodnie ale usg tylko 3 razy w trakcie ciąży. Chociaż stwierdziłam że zwariuję i poprosiłam lekarkę na 1 usg żeby mi nagrała na telefon i mimo iż to państwowo to się zgodziła (a jest ona trochę sztywna). Więc nawet mam filmik z maleństwem.
ewelina nie jest to przypadkiem 15 Masz 3 synów i ciąże miałaś co 5 lat więc jakoś tak wypada. Okropna jestem ale jakoś tak chyba pamiętam.
ewelina nie jest to przypadkiem 15 Masz 3 synów i ciąże miałaś co 5 lat więc jakoś tak wypada. Okropna jestem ale jakoś tak chyba pamiętam.
No to bedziemy obydwie paznokcie z nerwow obgryzac :-) Ja mam o 17.40 a Ty?Wszystkim gratuluję udanych wiyt i wymarzonych dzieciątek. Ja mam jutro usg połowkowe i już się nie mogę doczekać.
No to bedziemy obydwie paznokcie z nerwow obgryzac :-) Ja mam o 17.40 a Ty?
Ja mam o 15-50
OLA368
No a my z Nadią po wizycie!!!
Malunia rośnie, rozwija się prawidłowo, w sumie to nie wiem tylko ile ma cm...bo albo Pani doktor nie powiedziała na głos, albo ja zapatrzona w monitor nie dosłyszałam... Wszystkie pomiary odpowiadają wiekowi ciąży, więc super...Malunia waży 371 gram, więc kawał baby Wyniki względnie jej się podobały, tylko dostałam żelazo na podniesienie hemoglobiny, a przynajmniej na to, żeby Mała nie wyciągała ze mnie i nie spadły wyniki...No i w końcu na zaparcia lekarka dała mi syrop lactulosum, czopki glicerynowe co będę chciała mam wybrać i sprawdzić, no i jeść dużo warzyw i owoców i jeść jogurty naturalne, lub activię z błonnikiem...Kolejna wizyta za miesiąc więc już na spokojnie...
Malunia rośnie, rozwija się prawidłowo, w sumie to nie wiem tylko ile ma cm...bo albo Pani doktor nie powiedziała na głos, albo ja zapatrzona w monitor nie dosłyszałam... Wszystkie pomiary odpowiadają wiekowi ciąży, więc super...Malunia waży 371 gram, więc kawał baby Wyniki względnie jej się podobały, tylko dostałam żelazo na podniesienie hemoglobiny, a przynajmniej na to, żeby Mała nie wyciągała ze mnie i nie spadły wyniki...No i w końcu na zaparcia lekarka dała mi syrop lactulosum, czopki glicerynowe co będę chciała mam wybrać i sprawdzić, no i jeść dużo warzyw i owoców i jeść jogurty naturalne, lub activię z błonnikiem...Kolejna wizyta za miesiąc więc już na spokojnie...
sylwia8708
Ola gratuluję księżniczki :-)
reklama
Podziel się: