reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wizyty u gina i zdjecia USG maluszków :)

reklama
BigChild to faktycznie jakas farsa ale badanie ale coz, najwyrazniej sa jeszcze tacy lekarze na tym swiecie. A nie moze Ci przynajmniej jednego zdjecia zrobic i wydrukowac???
Za 4 dni zobaczysz swojego maluszka i to jest najwazniejsze :-)

BigChild nie smuć się u mnie to samo. Nie można odwrócić monitora. Śmiałam się że może lustra powinni zamontować. Ja mam wizyty co trzy tygodnie ale usg tylko 3 razy w trakcie ciąży. Chociaż stwierdziłam że zwariuję i poprosiłam lekarkę na 1 usg żeby mi nagrała na telefon i mimo iż to państwowo to się zgodziła (a jest ona trochę sztywna). Więc nawet mam filmik z maleństwem.

ewelina nie jest to przypadkiem 15:-D Masz 3 synów i ciąże miałaś co 5 lat więc jakoś tak wypada. :-D Okropna jestem ale jakoś tak chyba pamiętam.

No a my z Nadią po wizycie!!!:)
Malunia rośnie, rozwija się prawidłowo, w sumie to nie wiem tylko ile ma cm...bo albo Pani doktor nie powiedziała na głos, albo ja zapatrzona w monitor nie dosłyszałam...:zawstydzona/y: Wszystkie pomiary odpowiadają wiekowi ciąży, więc super...Malunia waży 371 gram, więc kawał baby:-D Wyniki względnie jej się podobały, tylko dostałam żelazo na podniesienie hemoglobiny, a przynajmniej na to, żeby Mała nie wyciągała ze mnie i nie spadły wyniki...No i w końcu na zaparcia lekarka dała mi syrop lactulosum, czopki glicerynowe co będę chciała mam wybrać i sprawdzić, no i jeść dużo warzyw i owoców i jeść jogurty naturalne, lub activię z błonnikiem...Kolejna wizyta za miesiąc więc już na spokojnie...

reklama
Do góry