reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wizyty u gina i zdjecia USG maluszków :)

No a my z Nadią po wizycie!!!:)
Malunia rośnie, rozwija się prawidłowo, w sumie to nie wiem tylko ile ma cm...bo albo Pani doktor nie powiedziała na głos, albo ja zapatrzona w monitor nie dosłyszałam...:zawstydzona/y: Wszystkie pomiary odpowiadają wiekowi ciąży, więc super...Malunia waży 371 gram, więc kawał baby:-D Wyniki względnie jej się podobały, tylko dostałam żelazo na podniesienie hemoglobiny, a przynajmniej na to, żeby Mała nie wyciągała ze mnie i nie spadły wyniki...No i w końcu na zaparcia lekarka dała mi syrop lactulosum, czopki glicerynowe co będę chciała mam wybrać i sprawdzić, no i jeść dużo warzyw i owoców i jeść jogurty naturalne, lub activię z błonnikiem...Kolejna wizyta za miesiąc więc już na spokojnie...

OLA368,
pewnie doktorka nie mówiła ile ma cm bo już teraz się raczej nie mierzy, a jak już to dodaje się częściami, czyli tułów + nóżki + główka...
Gratuluję udanej wizyty,

reklama
Ola gratulacje:) moje usg połówkowe też super udane, wszystko w jak najlepszym porządku, a jaki mój synek wielkolud...600gr waży i sam lekarz powiedział, ze duży:-) jutro wkleję zdjecie z 4d, cały tatuś:-)

Powodzenia dla wszyskich dziewczyn na wizytach:-)

Ola gratuluję córuni:)
Kasiula, no kawał chłopa Ci rośnie... równiez gratuluję:)
między nami tylko 1 dzień różnicy, nasza dzidzia ma 489g... rosną dzieciaczki jak na drożdżach:)

Wiesz co sadze ze on nie odwraca wogole, bo ma takistary ze jakby go chcial odwrocic to pewnie wszytskie kable by sie powypinaly, gdyby nie fakt ze to juz polowa ciazy to bym zrezygnowala z tego lekarza, jest mily sympatyczny, ale brakuje mi kontaktu z moim dzieckiem!
Ale za miesiac ide juz do prywatnej kliniki bo tam bede rodzic i musze tam odbyc kilka wizyt i tam jest plazma na suficie i bede sie rozkoszowac widokiem mojego babelka.

BigChild a gdzie zamierzasz rodzic, co to za klinika, co do wizyty i badania usg to nie dziwię się, że Ci smutno - każda z nas wyczekuje na moment by móc podglądnąć maluszka!!! w końcu to naocznie pokazuje nam że z nim wszystko Ok, że jest, że się rusza i ma się dobrze!!

Głowa do góry do piątku coraz bliżej! nacieszysz oko MALUCHEM! i pewnie nie jedno zdjęcie dostaniesz na pamiątkę!

a oto mój synuś:) 001.jpg

zdjęcie trochę nie wyraźne, bo nie chciało mi się skanować, tylko zrobiłam zdjęcie zdjęcia, ale co tam...

Kasiula - PRZYSTOJNIACZEK mały :-)
CUDNE zdjęcie. Pozazdrościć - pozytywnie oczywiście :tak:

Ja mam 4D w 24 tygodniu i martwiłam się czy będzie coś widać - a widzę, ze już te zdjatka wychodzą tak pięknie.

reklama
Do góry