catedra
Fanka BB :)
Dziewczyny mam pytanie.
Od 3 dni mam bóle w podbrzuszu. Nie jest to ból ciągły, po prostu pobolewa. Nie zależy to od tego czy leżę, czy stoję. Czy któraś z Was miała coś podobnego i kontaktowała się ze swoim gin?
Niestety mój gin jest na urlopie i powiedział, że jakby coś to mam jechać do Szpitala. Nie uśmiecha mi się tam jechać, boję się, że będą chcieli mnie zostawić na obserwację.
Shenkoka, niestety od kiedy przeprowadziliśmy się do Olsztyna poziom życia nam się pogorszył , więc od 1,5 roku je Chapi bądź Pedigree. Wcześniej był na Royalu. Teraz dostaje jeszcze puszki z "mokrym" pokarmem.
ja tak mam ale nie kontaktuje się z ginem... codziennie wieczorem bóle miesiaczkowe, skurcze w pachwinach i brzuchu, ponadto jak chodzę to mam wrażenie że mi rozrywa spojenie łonowe... poza tym ogromny ból w okolicach krzyża i kości ogonowej... codziennie wieczorem twardy brzuch mimo leków... na szczęście brak plamień... Iza my juz jesteśmy w końcóweczce... myslę, że możemy spokojnie siedzieć w domku dopóki nie robią się regularne skurcze i nie ma plamień... ja już tydzień mam takie bóle i jeszcze nie urodziłam więc chyba to nic takiego