reklama
medeuska
październikowa mama'09
zazdroszczę wam tych zdjątek.. ja byłam w piątek u takiej durnej ginekolog, że byłam u niej 5 min...byle jak najszybciej wszystkch obsłużyć i wziąę jak najwięcej kasy.... zrobiła mi niby usg... ale nic nie pokazała, nie mówiąc już o zdjęciu.. powiedziała tylko.. no nie da się ukryć jest Pani w ciąży... coś tam wspomniała o upławach, ja myslałam ze to normalne podczas ciąży że się zmienia wydzielina no to ona ta moja odpowiedź juz nic nie wspomniała na ten temat, tylko powiedziała, że mam brac witaminy... oczywiście kasę za wizytę wzięła Jutro dzwonei się zapisać do innego lekarza, podobno dobry, mam nadzieję, że w końcu zobaczę moja fasolkę
halsowa_panna
Zaangażowana w BB
Ja byłam wczoraj u lekarza, który krótko mówiąc miał niezbyt pochlebne opinie na forach. Podobno mały kontakt z pacjentką itd. Facet od razu przypadł mi do gustu. Bardzo konkretny, nie owija nic w bawełne. Także nie wierzcie do końca w to, co czytacie.Chyba z 10 min leżałam i patrzyłam na usg, jak bije serduszko Maleństwa :-). Niesamowite uczucie. Zadawałam mu mnóstwo pytań. Odpowiadał krótko i rzeczowo. Niedługo wstawie zdjęcie trzymajcie się.
A ja dziś byłam na usg i wszystko jest super))) Pan Doktor powiedział że dzieciak śliczny i mu się podoba widać był jak macha rączkami i nóżkami choć ma jeszcze takie malutkie Fajnie wiedziec że wszystko jest w porządku.
Karolinusia
Fanka BB :)
reklama
Amelkowa
Fanka BB :)
Karolinusia, śliczne zdjęcia!
Ja jutro kończę 11 tydzień i mój maluszek juz też pewnie ma ze 4 cm, jeju!
A zdjęcie USG mam dokładnie z 9 tygodnia, wtedy były 2 cm
słaba jakość bo zrobiłam zdjęcie komórką... To kułeczko koło główki to zanikające ciałko żółte.
Ja jutro kończę 11 tydzień i mój maluszek juz też pewnie ma ze 4 cm, jeju!
A zdjęcie USG mam dokładnie z 9 tygodnia, wtedy były 2 cm
słaba jakość bo zrobiłam zdjęcie komórką... To kułeczko koło główki to zanikające ciałko żółte.
Załączniki