asienka_r
mama Ani i Gabrysi
To bardzo indywidualna sprawa, więc myślę, że wcale nie za krótko:-). Ja dopiero od wczoraj nie plamię w ogóle
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Strasznie mnie lewa cycka boli... ale nie jest ani twarda, ani gorąca, ani zaczerwieniona. Po prostu boli przy dotykaniu, jakby poobijana była. Stanik jej nie odpaowiada??
Czuję sie dziś wyjątkowo słabo... Pod prysznic zawlekłam swe ciało dopiero o 12ej. Do 12ej leżakowałam z Małą na worku sako.
cyniczna ale ja bym się już dotknąć nie dała żadnej piguleona i tak biedna po tym porodzie była
elis fajnie, że masz takie wsparcie... ale bez wsparcia też byś dała radę jakbyś musiaławiem coś o tym;-)