reklama
asienka_r
mama Ani i Gabrysi
słyszałam czyjeś zdanie, że ten boom to przez kryzys że niby jest boom, bo trzeba jakoś przetrwać kryzys i dostać zwolnienie lekarskie itp
i co jak będziesz miała wyższe? czy to coś złego oznacza?
:-)
dobrze, że ten zjazd ginekologiczny jest teraz a nie w październiku np. 1-15... to chyba byłoby jeszcze gorzej...
Przetrwać kryzys, hmm, ale jak kryzys się skończy to co??? Dziecka przecież się nie pozbędą.
Właśnie nie wiem, bo mi nic nie mówiła, ale Kluska ma wysokie ciśnienie i puchnie i ma zatrucie ciążowe. Mam nadzieję, że u mnie to tylko jednorazowy wypadek:-(
Tak, a może wszystkie ciężarówki pojadą do Lublina rodzić, tylu lekarzy pod ręką
elisabeth
Październik '06 i '09
Agnieszka może coś machniemy... mówisz, że kakao byłoby ok?;-)
Karolinusia gdyby co, to daj znać, ale na pewno będzie wszystko dobrze i spokojna wrócisz do domku
Asienka, hm? ja mam zawsze tetno powyżej 100, a ginka nic nie mówi... hm? z tym, ze ciśnienie mam ok... musze spytać przy następnej wizycie...
Poznanianki trzymajcie się...
Karolinusia gdyby co, to daj znać, ale na pewno będzie wszystko dobrze i spokojna wrócisz do domku
Asienka, hm? ja mam zawsze tetno powyżej 100, a ginka nic nie mówi... hm? z tym, ze ciśnienie mam ok... musze spytać przy następnej wizycie...
Poznanianki trzymajcie się...
asienka_r
mama Ani i Gabrysi
Ja nie wiem, czy to duże tętno czy nie, bo oni tylko na ciśnieniu się skupiają. A jakoś nigdy nie sprawdzałam, jakie mam. No nic, mam nadzieję, że to tylko chwilowo.
Wredna ZołzaChodzi mi o to leżenie na patologii... Mam nadzieję, że gdyby mnie zatrzymali to będą w miarę szybko wywoływać- a wtedy WY będziecie mi zazdrościć,że już rozpakowana jestem
Kongresów im się zachciało Akurat wtedy, kiedy My mamy rodzić, pff...
smerfi1986
Fanka BB :)
przecież nie odeślą chyba do innego miasta, przecież jak akcja się zacznie to można nie zdążyć dojechaćdobrze, że ja nie jestem z PoznaniaTylko powiedział że teraz jest taki nawał dziewczyn na porodówkach że z Poznania odsyłają do innych miast!!!SKANDAL
16-19 września zaczyna się kongres ginekologiczny w lublinie i mój lekarz tam jedzie i jeszcze pół Polski także coś czuję, że będzie mało lekarzy na porodówkach...
podobno ma się tam zjechać ok 1500-2500 ginegologów z całej POLSKI! SZOK!!!!!!! tez nie mają kiedy...a my tu prawie rodzimy!!!
Karolinusia
Jeśli poród się zaczął, to na pewno żadnej nie odeślą. Natomiast jeśli brakuje w szpitalu miejsc, a lekarz widzi, że jest jeszcze czas, to mogą odesłać do innego szpitala, czasem w tym samym mieście, a czasem nawet w innym (sami dowiadują się, gdzie są wolne miejsca), czasem nawet karetką dowożą do tego innego szpitala. Tak jest we Wrocławiu. Tu, tak samo jak w Poznaniu, są tylko 4 szpitale, w których można rodzić. Niestety.
a w BDG są AŻ dwa szpitale z porodówką!!!!!!!!
BRAWO dla BDG!
cyniczna
:-) Skakało mi ciśnienie przez dni kilka... do momentu, kiedy to sobie ciśnieniomierz kupiłam. No, jak ręką odjął! Ciśnienie w normie i temperatura też...:-) Najwyraźniej to zawartość portfela mi tak ciśnienie podnosiła i trzebabyło ją upłynnić... (patrz: zakup ciśnieniomierza 160zł)
monisia1979
a w BDG są AŻ dwa szpitale z porodówką!!!!!!!!
BRAWO dla BDG!
W Białymstoku też są tylko dwa
reklama
też tyle zapłaciłam za ciśnieniomierz ,a ciśnienie mam około 106/56 przynajmniej jestem spokojna jak boli mnie głowa to wiem że czas na kawunie;-)Najwyraźniej to zawartość portfela mi tak ciśnienie podnosiła i trzebabyło ją upłynnić... (patrz: zakup ciśnieniomierza 160zł)