reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wizyty i zalecenia pediatry

Efilo - nie wiem czy pisalas juz...Moze nie doczytalam (nie bylo mnie na forum jakis czas ;-) Co to bylo ta krew w stolcu?

Czy powiedzial ci lekarz od czego to...

No i caluski dla Zosienki .Mam nadzieje, ze juz o niebo lepiej...

reklama
Posiew jałowy!!!!!
g010.gif
g010.gif
g010.gif
g010.gif
g010.gif
g010.gif
g010.gif

Dziękujemy za kciuki :-) Jeszcze w środę zadzwonię do nefrologa potwierdzić wynik (bo to info z laboratorium "znad próbki"). Ale mi ulżyło...

Esiu to super :tak:A jak jest teraz z kupkami Piotrusia, unormowały się?

Dzięki Dziewczyny
h035.gif

Jeszcze muszę w środę przedzwonić potwierdzić wyniki i najpewniej badania kontrolne przed wizytą w kwietniu, ale jest super :tak:

szopka qpki unormowały się wraz z wprowadzeniem Sinlacu (w sensie jakości), natomiast odkąd do każdej porcji dodaję 40g suszonych śliwek, to i ilościowo jest ok :tak:

Esia czyli Piotrusiowi nic nie dolega, a ostatni posiew był robiony po to tylko by potwierdzić że wynik poprzedniego był błędny?

Dzięki :-)

szopka posiew powtarzałam na zalecenie nefrologa (tyle czekaliśmy na wizytę :dry:). Piotruś w ogóle nie miał żadnych objawów :no: Jedynym wskazaniem do badania były wodniste qpy wieki temu - co unormowało się wraz z wprowadzeniem Sinlacu :tak:
Gdybyśmy wtedy nie grzebali w temacie, tylko od razu wprowadzili kaszkę, pewnie posiew wcale nie byłby robiony i o niczym byśmy nie wiedzieli...

anni
powiedziała mi tylko że tak czasem się zdarza przy biegunkach u niemowlaków i nie należy siać paniki. Z lektury internetu wynikało że zazwyczaj przy infekcjach bakteryjnych lub wirusowych. Bakterie wykluczyliśmy w posiewie. Może wirus.

Swoją drogą już drugi raz ten sam schemat. Zosia dostaje biegunki a ja kicham prycham na kilometr, mam zainfekowane gardło i tak dalej. Tak jakby jeden wirus objawiał się na dwa sposoby :confused:

reklama
nasze dzieci mają jeszcze nie wykształcony system immunologiczny i tak się może objawiać reakcja na tego wirusa, który nam zawala np gardło:baffled:
życzę dużo zdrówka wszystkim chorowitkom

Do góry