reklama
Dorotka będziemy trzymać kciuki. Na pewno wszystko będzie dobrze. Nie wiem dlaczego ale lekarze lubią czasem nakreślić najczarniejszy scenariusz a ty potem siedź i obgryzaj paznokcie. Szkoda gadać, trzeba być dobrej myśli.;-)
Olla
Melowa mamusia:)
Dortko kochana trzymamy mocno kciuki i myslami jestesmy z Wami...ja mam przeczucie ze obedzie sie bez skomplikowanych zabiegow ,ze bedzie ok.Ty tez mysl pozytywnie i sie nie smuc...musisz byc dzielna dla coreczki Calujemy mocno mooocno!
Koteczku ja wiem ze troche pozno pisze ale amelka tez miala problemy z nereczkami...mam nadzieje ze juz nie przyplacze sie zadne paskudztwo do naszych coreczek,ciesze sie ze juz ok...i nie plakusiaj nad meczkiem...trzymam kciuki za rzeke mleka Buziaki!
Koteczku ja wiem ze troche pozno pisze ale amelka tez miala problemy z nereczkami...mam nadzieje ze juz nie przyplacze sie zadne paskudztwo do naszych coreczek,ciesze sie ze juz ok...i nie plakusiaj nad meczkiem...trzymam kciuki za rzeke mleka Buziaki!
Kotek07
mamy czerwcowe 2007
Dorotka ja też trzymam kciuki za ten nieszczęsny kanalik, miejmy nadzieję że przez 10 lat na pewno zdąży sam się udrożnić. Tego wam życzę z całego serduszka;-).
Olla na szczęście okazało się że z nerkami wszystko ok, no a rzeczka mleczka w cyckach płynie tylko że niunia się wycwaniła i nie chce ssać tylko połykac prosto z butelki. Buziolki dla was;-):-).
Olla na szczęście okazało się że z nerkami wszystko ok, no a rzeczka mleczka w cyckach płynie tylko że niunia się wycwaniła i nie chce ssać tylko połykac prosto z butelki. Buziolki dla was;-):-).
Filipianka
Zaangażowana w BB
My również zaciskamy kciuki
Bylam wczoraj z Filipkiem u lekarza odnośnie tego upadku z lozka o ktorym pisalam. Lekarz nie stwierdzil zadnych nieprawidlowosci, natomiast pytal o wyniki z moczu bo maly cos slabo przybiera na wadze, wynikow jeszcze nie ma. No i nawiazała sie rozmowa o bakteriach w moczu a co za tym idzie o stulece. Powiedzial że nie powinnam odciagac napletka . I dlatego wlasnie nie lubie łazic po lekarzach, bo co lekarz to inna gadka. W szpitalu nalegali aby jednak przy kapieli odciagac, a wczoraj lekarz powiedzial ze takie odciaganie prowadzi do gromadzenia sie bakterii wskutek rozciagania. I badz czlowieku madry......Teraz tylko sie denerwuje czy dobrze robie probujac rozciagac waskie ujscie siusiaczka :-(.
A dzis kolejna wyprawa do pediatry w zwiazku z goraczka i kaszelkiem ktore sie do nas przyplataly.
Bylam wczoraj z Filipkiem u lekarza odnośnie tego upadku z lozka o ktorym pisalam. Lekarz nie stwierdzil zadnych nieprawidlowosci, natomiast pytal o wyniki z moczu bo maly cos slabo przybiera na wadze, wynikow jeszcze nie ma. No i nawiazała sie rozmowa o bakteriach w moczu a co za tym idzie o stulece. Powiedzial że nie powinnam odciagac napletka . I dlatego wlasnie nie lubie łazic po lekarzach, bo co lekarz to inna gadka. W szpitalu nalegali aby jednak przy kapieli odciagac, a wczoraj lekarz powiedzial ze takie odciaganie prowadzi do gromadzenia sie bakterii wskutek rozciagania. I badz czlowieku madry......Teraz tylko sie denerwuje czy dobrze robie probujac rozciagac waskie ujscie siusiaczka :-(.
A dzis kolejna wyprawa do pediatry w zwiazku z goraczka i kaszelkiem ktore sie do nas przyplataly.
reklama
dorotka.1
doube mamy 06.07,09.10
dorotka kciuki trzymamy, na pewno wszystko będzie dobrze
a jak to się stało, że byłaś na konsultacji? czy już wcześniej pediatra coś zauważył?
Toska my walczymy z niedroznym kanalikiem i ropiejącym oczkiem od urodzenia Julciaka,nie pisze caly czas o tym ze bylam znowu u lekarza bo caly czas nie ma potrzeby,po prostu w czwartek odebralam kolejny posiew z oczu i zawiozlam do okulistki,ta zlecila konsultacje laryngologiczna czy taki zabieg moze sie odbyc,po konsultacji laryn gologicznej pojechalismy pokazac Julciaka okulistce i ta zadecydowala ze bedziemy sądowac i umowila nas na 21,nie to ze nas straszyla dlatego ze ona wie ze ja jestem lekarzem,poza tym zna sie z moimi rodzicami a jej syn jest moim dobrym kolega wiec to nie przez straszenie,tylko powiedziala nam ze zadko sie zdarza ale i czasem tak jest wiec zebysmy byli przygotowani ze sądowanie moze nie przyniesc pozytywnych rezultatow