reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wizyty i zalecenia pediatry

reklama
Dziewczynki, bardzo Wam dziękuję za wyczerpujące informacje i artykuły. Efilo, dzięki za ten łopatologiczny.;-)Mam nadzieję, że rehabilitant też będzie łopatologiem, do tego z anielską cierpliwością do spanikowanej mamuśki. Pożyjemy, zobaczymy.

Efilo super że szmery okazały się niegroźne, wyobrażam sobie co musiałas przeżywać;-).
Dzagud trzymam kciuki za ćwiczenia oby jak najszybciej przynioosły rezultaty:tak:.

Ja tylko powiem iż od 5 dni mojej niuni nie pojawiła się żadna ropka w oczku ani łza co moze oznaczać że kanalik łzowy sam się udrożnił, jestem ogromnie szczęśliwa z tego powodu:-D.

Kotek, to super wiadomość!!! Naprawdę bardzo się cieszę, bo wyobrażam sobie co przeżywałaś na myśl o sondowaniu kanalika :baffled::-(. Gratulacje i buziaki dla malutkiej Laurki!!!:-D

Dziękujemy Dzagud za buziaki, choc podejrzewam ze jeszcze trzeba bedzie to skonsultować z okulistą ale to już tylko formalność a dla mnie jeden problem z głowy mniej. Ufff ...:tak:
Tak sobie myślę ze byłoby zbyt pięknie gdyby te nasze dzieciaczki po prostu sobie rosly zawsze coś sie znajdzie co należy skorygować, ale taka jest natura:-(. No nic oby już teraz bylo tylko lepiej:tak:.

Kotek cieszymy się z tobą :-)

Czarek dziś został zaszczepiony i znów ja bardziej przeżyłam to szczepienie niż synek, bo popłakał się tylko podczas kłucia, a potem gugał do tatusia całkiem szczęśliwy. Jak na razie humor mu dopisuje i żadnych objawów poszczepiennych nie ma. Oby tak dalej gładko szło :happy: Jutro idziemy wreszcie na usg brzuszka, ale to badanie okaże się chyba już mało potrzebne bo Czarkowi od tygodnia przeszło ulewanie, zwłaszcza to chlustające. :happy:

reklama
No to widzę że mamy tydzień dobrych wieści! Laurze przeszło ropienie oczka, Zosieńka ma zdrowe serduszko, a Czarek przestał chlustać!:-) To jeszcze zostały urwane uszy Amelki, qpki Piotrusia i Wiktorowe i Madzine napięcie mięśniowe. Mam nadzieję że i tu wszystko ładnie się unormuje.:tak:

Do góry