reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wizyty i Lekarzy, badania, zdjęcia z USG

reklama
Kroczek, aż szkoda gadać jeśli chodzi o "myślenie" naszej służby zdrowia:crazy:...

Dzięki dziewczyny za informacje dotyczące tego zwolnienia. Mam nadzieję, że mały jednak urodzi się w tym tygodniu, a już napewno nie planuję go przenosić bo chyba oszaleję :wściekła/y:!!! Ale jakby co to przynajmniej się nie dam już wrobić z tym wcześniejszym macierzyńskim!

Ja już po ktg i mierzeniu mojej biednej miednicy. Została niemalże wyśmiana przez położną :-) nie spodziewała się, że wyjdzie aż tak mało cm. Także przyszły tydzień znowu we wtorek wizyta i umawiamy się na cc. Przynajmniej nie będę siedzieć na szpilkach i czekać, aż się zacznie poród, tylko się przygotuję na spokojnie, i oczywiście będzie bezpieczniej i dla mnie, i dla Emilki.

Patuska a to bedziesz mieć cc tylko z powodu małej miednicy? Bo z tym się jeszcze nie spotkałam ale w sumie brzmi rozsądnie że moglabys mieć bardzo ciężko a malutka też będzie miała lepiej

Kroczku ciesze sie ze wynik pozytywny. Naczekałas się Biedna ale tak to juz z państwowa słuzba zdrowia jest.

Patuska to super ze wszystko zalatwione. Teraz tylko wybrac termin i juz :) A nie wolisz cesarki na naturalnych skurczach?

reklama
Do góry