Edysiek
odkrywca
Viltuutti dobrze, że to jednak nie wody.
Leż, wypoczywaj i postaraj się jak najmniej stresować tym wszystkim.
Leż, wypoczywaj i postaraj się jak najmniej stresować tym wszystkim.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
u mnie z kolei niezłe zamieszanie, byłam dziś na usg w szpitalu gdzie będę rodzic i jestem bardzo miło zaskoczona, bardzo dokładne i rzetelne usg, wszystkie pomiary i do tego jak się okazało mój syn to nie syn a córeczka!!!! skacze ze szczęścia, tatuś nie aż tak bardzo ale przywyknie
dagmar synka mi stwierdzili najpierw na samym początku bo jakoś w 13 tyg a potem jakoś w 15 też lekarz mówił że jest prawie pewien, że chłopak a dziś kobieta zdecydowanie mówi, że dziewczynka, z resztą zrobiła zbliżenie duże i faktycznie z pomiędzy nóżek nic nie wystaje i niech tak zostanie bo marzyłam o córci ale najważniejsze, że jest zdrowa i bardzo ruchliwa