ola10
Fanka BB :)
viltutti- ja również myślami jestem z Tobą i czekam na wieści
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dzięki za kciuki na szczęście był to prawdopodobnie ,zupełnie fałszywe alarm. Ale początkowe badania wykazały w moczu białko, czyli mam jakąś infekcje układu moczowego, i prawdopodobnie to mi się jakimś cudem mocz saczył. Więcej dowiem się jutro jak mnie lepiej pobadają. Niestety, minimum 3 dni sobie poleże. Najważniejsze że z małym wszystko ok,kawał chłopa jest, wg rozmiarów pani dr wyzłożyła nam dzisiaj termin porodu na 24 marca
Dzięki za kciuki na szczęście był to prawdopodobnie ,zupełnie fałszywe alarm. Ale początkowe badania wykazały w moczu białko, czyli mam jakąś infekcje układu moczowego, i prawdopodobnie to mi się jakimś cudem mocz saczył. Więcej dowiem się jutro jak mnie lepiej pobadają. Niestety, minimum 3 dni sobie poleże. Najważniejsze że z małym wszystko ok,kawał chłopa jest, wg rozmiarów pani dr wyzłożyła nam dzisiaj termin porodu na 24 marca