reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wizyty i Lekarzy, badania, zdjęcia z USG

Ja po dzisiejszym ważeniu nawet nie mam zamiaru sie mierzyć.....

Kroczku no mi gin powiedział, że najwcześniej 14 do szpitala, 15 cc i w wielki piątek do domu.....więc chcesz czy nie czekaj na mnie cobym sama nie była:-D

reklama
truskawkowaM.- no ciekawe jak to prawo ma się w praktyce. A co do CC to ty pewnie byś wolała przed świętami ale pomyśl o tych wszystkich pysznościach wielkanocnych które możesz podjeść. bierz termin po świetach:tak:

:-Da ja tylko o jedzeniu, przed chwilą (pomimo że pościłam cały dzień) dopadłam jakiegoś schabowego z przedwczoraj i popchnęłam serkiem fetą:shocked2: Zgaga jest oczywiście ale mam super specyfik który działa już po pierwszym łyku.

Agutka zg- trzymam kciuki za wizytę i zekam na relacje.

Agunia gr- super masz lekarkę że tak sama z siebie dzwoni. za ciebie też kciuki trzymam

Gratuluję udanych wizyt :-)

Olu super że córcia ładnie przybiera na wadze ma prawie tyle co mój mały :-D

Hmm ja też jestem bardzo ciekawa która następna się rozpakuje ;-):-D

Macie już skurcze takie przepowiadające? u mnie są pomimo nospy 3 razy dziennie a wieczorem to już w ogóle szał pał ..
Dzisiaj oddziałowa podczas obchodu spojrzała na ktg i mówi uuu a co to? już? No piękne ma pani te skurcze :-) i pyta czy czuję? No a jak mam nie czuć jak to prawie poza skalę wychodzi :-D

Fajnie że wszystkie się jeszcze trzymamy bo dopiero marzec się zaczął!!
anacona no ja swoich już strikte porodowych nie czułam więc pytanie jak najbardziej na miejscu :) u mnie to było jak to skurcze gdzie? i dopiero mi je pokazali na wydruku KTG a w przeciągu godziny malutki był już na świecie

Ola fajnie, że córcia duża i pewnie już niedługo pojawi się na świecie.
Truskawkowa ja mam termin dokładnie na Wielkanoc, ale mam nadzieję że malutka choć ciut się pospieszy i na święta będziemy w domu.
AgutkaZG trzymam kciuki za wizytę.
Ancona ja chyba tylko raz miałam takie porządne skurcze, no ale mam jeszcze czas :-p
Aulija tylko pozazdrościć, że nie czułaś skurczy w czasie porodu. Ja swoje niestety pamiętam aż zbyt dobrze :baffled:
A ja jakoś nie myślę o tym, że tego i tego nie będę mogła jeść, zresztą nie mam zamiaru za bardzo się ograniczać ;-)

z jedzenim to nam na szkole rodzenia mowili zeby jesc tak jak w ciazy - jesli ktos nie jadł owoców przez czas ciazy to lepiej zeby tez nie jadl jak karmi, ale jesli sie przyprawialo cos piknatnie w ciazy to Mluch juz zna smak bo w wodach płodowych go dostawął i nie powinno mu juz szkodzic :)

:happy2: Truskawkowa ja na pewno wcześniej się nie będę wybierała na porodówkę:) Ale Ty też czekaj na mnie:)

Ancona ja skurczy nie mam jeszcze i dobrze bo jeszcze kilka tyg potrzebujemy z Kubusiem.

Agunia i Agutka trzymam kciuki za wizyty i koniecznie meldujcie co tam u Was:)

Dagmar, Madzikm oczywiście buziaki dla Was i córeczek.

Dziewczyny czy wiecie jak podpiąć wątki o ktore prosiła Agutka?

OLA to córcia mały klocuszek się zapowiada;-),najważniejsze że wszystko dobrze.

ANCONA skurcze na ktg a ty o 3tygodniach w szpitalu myslałaś:szok:,za tydzień już z maluszkiem w domu bedziesz:tak:.

TRUSKAWKOWA,KROCZEK to co,wy się piszecie na zamknięcie ostatnich kwietniówek;-)

MARCIA ja obstawiam następną anconę do porodu:-p.

Powodzenia dziewczynki na wizytach.

reklama
Ola ja też bym wolała po świętach z racji pysznosci u nas robiony jest mazurek pomarańczowy za którym przepadam mmm a tak nie bede sobie odmawiac

Do góry