reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wizyty, badania, usg

I jak tu teraz wytrzymać 2 tyg do prenatalnych? [emoji3]

Maziajka, Tymuniek - raz jeszcze wielkie gratulacje [emoji8][emoji8]

Napisane na E5823 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Aga no ja tez przestepowalam z nogi na noge tymbardziej ze wiedzialam ze to specjalista od usg on w zasadzie tylko usg sie zajmuje i diagnostyka prenatalna wiec wiedzialam ze na pewno juz bedzie w stanie okreslic plec nie kazdy a lekarz sie tego podejmuj e na tym etapie choc u nnie wielkosciowo dziecku blizej 14 tc wiec to juz dosc duzy dzidz:p

010igov3fkey3mez.png

1482408217878.jpg
1482408221458.jpg

Moja dzidzia nadrobila i ma 5.4 cm :D z 11t2d zrobil sie 12t0d :D wszystkie pomiary prawidlowe itd :D potem napisze co i jak dokladniej bo czekamy z K na jedzonko w knajpce :D

Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom

Załączniki

• 1482408217878.jpg
    1482408217878.jpg
    47 KB · Wyświetleń: 1 280
  • 1482408221458.jpg
    1482408221458.jpg
    41,2 KB · Wyświetleń: 1 306
Megan sliczne super ze wszustko oki!!

Kurde ta moja to chyba jakis gigant jest w 12t3d wg Om miala 6.9 oczywiscie gin ledwo usg wlaczyl i mowi ze to na pewno starsza ciaza.

010igov3fkey3mez.png

Megan sliczne super ze wszustko oki!!

Kurde ta moja to chyba jakis gigant jest w 12t3d wg Om miala 6.9 oczywiscie gin ledwo usg wlaczyl i mowi ze to na pewno starsza ciaza.

010igov3fkey3mez.png
Dziekuje :D oj to na pewno twoja dziewczynka jest starsza :D ponad centymetr roznicy :D a ja dalej nie wiem kto sie gosci u mnie w brzuszku :D lekarz nie umial sie zdecydowac na plec :D na jednym zdjeciu ma cos pomiedzy nozkami ale powiedzial mi ze to nie to o czym mysle haha wiec pewnie dowiem sie 18 stycznia na wizycie u swojego gina :D

Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom

Megan tutaj sobie mozesz porownac jak dla mnie u Ciebie chlop ale ja teoria nuba sie interesuje dopiero kilka miesiecy wiec sie mna nie sugeruj bron Boze.
1482419300822.png

010igov3fkey3mez.png

Załączniki

• 1482419300822.png
    1482419300822.png
    127,7 KB · Wyświetleń: 2 319
reklama
Do góry