reklama
Ola W. Wypytalam dzisiaj lekarza o wszystko, powiedzial ze to jest norma, wiele dzieci podobno ma takie poszerzenia ok. 17-18 tyg, potem samoistnie zanikaja. Wedlug mojego lekarza (to jest jeden z najlepszych lekarzy od usg genetycznego w krakowie) to jest norma i takie poszerzenia nie maja zadnego wplywu na dalszy rozwoj mozgu a co za tym idzie rozwoj dziecka w lonie matki i po urodzeniu. Pytalam tez czy moze to miec wplyw na rozwoj mowy dziecka (coreczka miala problemy z mowa), lekarz odpowiedzial ze nie. No i tego sie trzymam
O takie są.
Ja sie mojej pytałam, to ona niby powiedziała, ze to raczej nie ma zwiazku. Ale moim zdaniem to nie jest wykluczone. Wiec jak zapytasz to daj proszę znac!
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Bardzo Ci dziękuję! Jesteś kochana!
Od razu mi lepiej
A jak Twoja wizyta? Wszystko ok?
Od razu mi lepiej
Bardzo Ci dziękuję! Jesteś kochana!
Od razu mi lepiej
Dziekuje, ciesze sie ze mniej sie stresujesz u nas wszystko wzorowo. Lekarz powiedzial, ze jest super i naprawde nie ma sie do czego przyczepic (a on widzial juz niejedno, bo pracuje w klinice, gdzie trafiaja do niego same ciezkie przypadki, wiec mu ufam). Dzidzia jedt na 100% dziewczynla (co juz wiedzialam wczesniej po nifty) jej wiek to 18+5 (czyli wrocila do wieku z om, bo na pierwsze usg wyrosla i teraz mialaby miec 19+2), wazy 234g
Ostatnia edycja:
Super
Moj twardo od poczatku trzyma datę 5 lipca ;D chłopak ma charakter [emoji23]
Moj twardo od poczatku trzyma datę 5 lipca ;D chłopak ma charakter [emoji23]
Ja juz po połówkowych wszystko jest dobrze[emoji14]termin dalej zostaje tak jak z pierwszych prenatalnych czyli 6 lipiec[emoji14]
Zobacz załącznik 796508
Takie dziwne mam te fotki takze wstawiam najladniejsze[emoji14]
Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom
Zobacz załącznik 796508
Takie dziwne mam te fotki takze wstawiam najladniejsze[emoji14]
Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom
Załączniki
reklama
Załączniki