reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wizyty, badania, usg

reklama
Sami chłopcy :D u mnie też będzie syn. Z czym przyznam szczerze oswoiłam się jakieś dwa tyg po tym jak się dowiedziałam

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Olu! Heh ja też wciąż oswajam się z myślą, że syn. Jeszcze co prawda nic nie wiem. Może dowiem się 8.02. Poprostu mam przeczucie, że to będzie chop[emoji16]

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom

No mi powiedział w 12tc i jakos tydzien temu moja gin potwierdziła. Nie licze, ze na połówkowy powiedzą mi cos innego [emoji23]
Juz sie oswoiłam. Był moment, ze nawet pomyslałam, ze moze to i lepiej ;)

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Ola W , Aga 88 a to Wasze pierwsze?
Synki sa cudowne.Ja czekam na.potwierdzenie corki! mysle ze nic sie nie zmienilo.na.prenatalnych dziolcha w 14 lekarka na slabym sprzecie nie powiedziala ale mam zdjecie nuba i jest plaski jak u dziolchy wiec mysle ze nic sie nie zmienilo:-)
Zreszta przeczucie tez takie.A jak bedzie chlopak to bede ksiezniczka w domu a co!:D

010igov35ye70zfx.png

Ola W , Aga 88 a to Wasze pierwsze?
Synki sa cudowne.Ja czekam na.potwierdzenie corki! mysle ze nic sie nie zmienilo.na.prenatalnych dziolcha w 14 lekarka na slabym sprzecie nie powiedziala ale mam zdjecie nuba i jest plaski jak u dziolchy wiec mysle ze nic sie nie zmienilo:-)
Zreszta przeczucie tez takie.A jak bedzie chlopak to bede ksiezniczka w domu a co!:D

010igov35ye70zfx.png
Tak Maziajko, pierwszy łobuz[emoji4] bede bardzo zaskoczona jak lekarz mi powie, ze widzi sikorke[emoji13]

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom

Moje Kochane, znowu mam dużo do nadrabiania, a wczoraj przecież pisałam, ale chcę Wam tylko powiedzieć, że... chyba u nas Zosia! Lekarz powiedział, że 100% nie ma, ale możliwe to, żeby w 17 tygodniu wyrosły jeszcze jajka? Zanim powiedział, co to, ja już widziałam, że dziewczynka! Wyszłam tak rozemocjonowana, że głowa mnie z tego wszystkiego zaczęła boleć ;-)
Resized_20170128_143020.jpeg

Załączniki

• Resized_20170128_143020.jpeg
    Resized_20170128_143020.jpeg
    204,6 KB · Wyświetleń: 457
reklama
Moje Kochane, znowu mam dużo do nadrabiania, a wczoraj przecież pisałam, ale chcę Wam tylko powiedzieć, że... chyba u nas Zosia! Lekarz powiedział, że 100% nie ma, ale możliwe to, żeby w 17 tygodniu wyrosły jeszcze jajka? Zanim powiedział, co to, ja już widziałam, że dziewczynka! Wyszłam tak rozemocjonowana, że głowa mnie z tego wszystkiego zaczęła boleć ;-)Zobacz załącznik 793237

Kochana ale tam widać siusiaczka:)

Napisz swoją odpowiedź...
Do góry