reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wizyty, badania, usg

reklama
85c9e9e63b5a0f0fa9461b44c8c12df6.jpg

Cześć dziewczyny u mnie USG wypadło fantastycznie wszystko pięknie i książkowo ;-) moje maleństwo mierzy 39 mm i jest baaaardzo aktywne ;-) i serduszko bije cudownie :-) cieszę się ze wszystko jest ok mój mąż na każdej wizycie nie może ukryć łez ech ci nasi faceci tacy twardzi a takie misie z nich wychodzą :-D za dwa tygodnie mamy badanie prenatalne, wieże ze będzie dobrze ;-) pozdrawiam serdecznie i życzę zdrówka :-)

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Lilith -cudna ta Twoja Niunia. Aż zazdroszczę tej aktywności [emoji3]. Bo u nas leniwie było - był moment, że było widać jak sobie zmienia rękę pod główką [emoji1].

Justyna Zofia - i dla Ciebie wielkie gratki (i za udaną wizytę, i za emocjonalnego męża) [emoji5]

Zdjęcia dodam wieczorem, a najpewniej jutro rano. Jeszcze jesteśmy w trasie, a po powrocie muszę z J nadrobić dzisiejsze lekcje i zadania domowe [emoji5]

Napisane na E5823 w aplikacji Forum BabyBoom

Lilith -cudna ta Twoja Niunia. Aż zazdroszczę tej aktywności [emoji3]. Bo u nas leniwie było - był moment, że było widać jak sobie zmienia rękę pod główką [emoji1].

Justyna Zofia - i dla Ciebie wielkie gratki (i za udaną wizytę, i za emocjonalnego męża) [emoji5]

Zdjęcia dodam wieczorem, a najpewniej jutro rano. Jeszcze jesteśmy w trasie, a po powrocie muszę z J nadrobić dzisiejsze lekcje i zadania domowe [emoji5]

Napisane na E5823 w aplikacji Forum BabyBoom

Aga_k_m jak znam mojego męża 15 lat tak teraz mnie rozczula jak nigdy :-) :-) :-) zdrówka i miłej trasy :-)

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Nie, jak zapytaliśmy to powiedział że jest tak ułożone dzisiaj (wczoraj) że nie zobaczymy. We wtorek mam wizytę u gin.swojego może coś zobaczy :)

reklama
Do góry