reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wizyty, badania, usg

reklama
85c9e9e63b5a0f0fa9461b44c8c12df6.jpg

Cześć dziewczyny u mnie USG wypadło fantastycznie wszystko pięknie i książkowo ;-) moje maleństwo mierzy 39 mm i jest baaaardzo aktywne ;-) i serduszko bije cudownie :-) cieszę się ze wszystko jest ok mój mąż na każdej wizycie nie może ukryć łez ech ci nasi faceci tacy twardzi a takie misie z nich wychodzą :-D za dwa tygodnie mamy badanie prenatalne, wieże ze będzie dobrze ;-) pozdrawiam serdecznie i życzę zdrówka :-)

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Lilith -cudna ta Twoja Niunia. Aż zazdroszczę tej aktywności [emoji3]. Bo u nas leniwie było - był moment, że było widać jak sobie zmienia rękę pod główką [emoji1].

Justyna Zofia - i dla Ciebie wielkie gratki (i za udaną wizytę, i za emocjonalnego męża) [emoji5]

Zdjęcia dodam wieczorem, a najpewniej jutro rano. Jeszcze jesteśmy w trasie, a po powrocie muszę z J nadrobić dzisiejsze lekcje i zadania domowe [emoji5]

Napisane na E5823 w aplikacji Forum BabyBoom

Lilith -cudna ta Twoja Niunia. Aż zazdroszczę tej aktywności [emoji3]. Bo u nas leniwie było - był moment, że było widać jak sobie zmienia rękę pod główką [emoji1].

Justyna Zofia - i dla Ciebie wielkie gratki (i za udaną wizytę, i za emocjonalnego męża) [emoji5]

Zdjęcia dodam wieczorem, a najpewniej jutro rano. Jeszcze jesteśmy w trasie, a po powrocie muszę z J nadrobić dzisiejsze lekcje i zadania domowe [emoji5]

Napisane na E5823 w aplikacji Forum BabyBoom

Aga_k_m jak znam mojego męża 15 lat tak teraz mnie rozczula jak nigdy :-) :-) :-) zdrówka i miłej trasy :-)

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Nie, jak zapytaliśmy to powiedział że jest tak ułożone dzisiaj (wczoraj) że nie zobaczymy. We wtorek mam wizytę u gin.swojego może coś zobaczy :)

reklama
Do góry