reklama
Mimi, sarat - piękne zdjęcia :-). Gratuluję zdrowych dzidziusiow [emoji5][emoji5]
Napisane na E5823 w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na E5823 w aplikacji Forum BabyBoom
ewcia3004
Nadzieja umarła...
Gratulacje dla Was dziewczyny :* piekne zdjecia [emoji173][emoji328]
Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom
Justyna Zofia
Początkująca w BB
Dziewczyny jutro kolejne USG jestem już w 11 tygodniu czuje się fantastycznie a do tego plamienia ustały bardzo się bałam trwały prawie 20 dni ale byłam i na pogotowiu i u lekarza i stwierdzili ze wszystko jest w jak najlepszym porządku i taka jest moja natura,na szczęście jest tak jak mówili do 11 tygodnia miało wszystko się ustabilizować i tak jest. Mam nadzieje że jutrzejsze badanie tez będzie pomyślne. To będzie pierwsze takie porządne badanie tutaj bo w Danii niestety nie bardzo chcą ratować ciąże do 12 tygodnia stawiają na naturę i tego się tutaj bałam, tylko dzięki mojemu rodzinnemu lekarzowi zawdzięczam wizyty na pogotowiu i oddziele.Złoty doktor naprawdę złoty. Mam nadzieje ze podzielę się z wami jutro piękną fotką mojego dzidziusia Pozdrawiam i życzę zdrówka
Justyna Zofia
Początkująca w BB
Fantastycznie oby tak dalej zdrówka dla cenie i maleństwa.Jestem i ja
Na wizycie wszystko ok. Szyjka długa, badania ok, Ktosiek ma 35 mm i serduszko pika ponad 170 uderzeń, doktor stwierdził, że wszystko jak na ten wiek jak najbardziej dobrze :-) no i idealnie wszystko co do dnia ciąży :-)
19go prenatalne
reklama