reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

wizyty, badania USG, wyniki badan

dzięki dziewczyny, tak bardzo się cieszę, po stracie poprzedniej ciąży bardzo cierpiałam a teraz mam nagrodę, wtedy miałam termin na 26.06 a teraz na 24.06 ale jak to z bliźniakami bywa pewnie urodzę wcześniej, w tej klinice w której rodziłam synka nie przyjmują ciąż bliźniaczych, będę prowadzić u nich ciążę ale poród gdzie indziej będzie ale jeszcze o tym nie myślę :)

reklama
mea_osi a gdzie taką krewkartę się robi?

Ja mam oznaczoną grupę krwi, ale musiałam sobie zamówić z archiwum informację papierową, bo jak byłam na histeroskopii w styczniu, to mi zabrali w szpitalu i już nie oddali.

Krewkart | Strona główna

robisz taka raz w zyciu i masz ... kosztuje to chyba kolo 30 zl ale to trzeba potwierdzic ... jest tam wykaz gdzie maja uprawnienia do wydawania krewkarty i tam trzeba dzwonic i sie dowiadywac ... najczesciej w punktach krwodawstwa i uprawnionych laboratoriach ...

polecam ... za kazdym razem jak ladowalam w szpitalu to sie cieszyli ze mam krewkarte bo to jest dokument wszedzie respektowany

Witajcie! ja po wizycie. Jestem MEEGa szczęśliwa. Serduszko bije jak dzwon!!! Maleństwo ok, wszystko w porządku. Dostałam tylko żelazo, bo mam za niski hematokryt. Tarczyca pięknie, TSH w normie, więc nie zwiększam jeszcze euthyroxu.Czuję się rewelacyjnie. Następna wizyta za 3 tygodnie. Aha i termin przewidywany z USG to 11.06.2014 :) oto fotki Dzidziulka:
2013-10-30 19.54.44.jpg2013-10-30 19.55.04.jpg

Załączniki

• 2013-10-30 19.54.44.jpg
    2013-10-30 19.54.44.jpg
    21 KB · Wyświetleń: 75
  • 2013-10-30 19.55.04.jpg
    2013-10-30 19.55.04.jpg
    12,7 KB · Wyświetleń: 71
reklama
Do góry