reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

wizyty, badania USG, wyniki badan

ja juz dosc dawno wrocilam ale jakos zebrac sie do kompa nie moge ...
mala lezy sobie pod lozyskiem glowa w gore a nogami nad moim pecherzem - co doskonale wiem po tym jak cesto biegam sikac !! chcielismy nakrecic film bo to w koncu polowkowe usg i chcilismy malej pokazac ale niestety kiepsko bylo dzis cos zobaczyc :) buzia schowana tak za lozyskiem ze bez szans ... wiec mamy tylko jakies 2 minutki filmu ... doktorek nawet za to wiecej nie policzyl bo powiedzal ze nic z tego ... a nasepnym razem trzeba wziac pendriva to bedziemy zdjecia wgrywac :)
no ale najwazniejsze ze mala rosnie slicznie, juz wazy 519 g wg wymiarow wszelakich jest 4 dni mlodsza niz wykazuje wiek ciazy ale 4 dni wlasciwie nic nie znaczy :)
serducho 4 komorowe prawidlowe, nerki ok, pecherz zoladek ... wszystko na swoim miejscu :) nawet udalo nam sie paluszki w rekach policzyc ale buzki nie pokaze wstydnisia ... mam jakies 3 zdjecia 3d ale nic ciekawego na nic nie widac wiec nawet nie wklejam ... mam nadzieje ze w gliwicach na tym usg cos ladniejszego zobaczymy :) ale zobaczylismy znowu ze na 100% jest dziewczynka (pupe wystawia bardzo chetnie a buzki to nie pokaze...) gwiazda jedna ...
no i juz wiem ze bede slabo czula ruchy z uwagi na lozysko polozene wysoko na przedniej scianie macicy

reklama
reklama
Do góry