reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

wizyty, badania USG, wyniki badan

Olga87 no wszędzie czytam, że dziecko w 14tyg ma około 7,5-8 cm, a mi gin wyliczył, że już ma 8,73 a waga przypuszczalna 96g! aż sam się zaśmiał, że sporo urosło i czym ja się odżywiam :) a moja waga od początku ciąży wzrosła o około 1,5kg

Aparatka wszystko będzie dobrze, najważniejsze pozytywne nastawienie :*

reklama
jutro idę do szpitala, tutaj przyjmują na oddział na 3 dni, pierwszego dnia usg, krew, drugiego amnio, a trzeciego kontrolne usg i jak nie ma powikłan po amnio wypuszczają do domu.

bedziesz mila kontakt ze swiatem ?? daj znac co i jak !!
mocno sie za ciebie modle !!! ponoc grzesznikow Pan Bog barziej wyslu****e bo mu tak czesto nie zawracaja glowy wiec jest szansa :)

Asica sliczne fotki (nie ma jak mocny kregoslup - w zyciu maluszkowi przydadza sie mocne plecy :) )

wszystkim dziewczynom gratuluje udanych wizyt:tak:
Aparatko, jesteśmy z tobą, wierzę ze wszystko będzie dobrze!!!!!

Dziewczyny, WSZYTKIM gratuluje udanych wizyt. Maluszki cudowne!! Asica na tej drugiej fotce ja mam wrazenie ze dzidzia odwrocila sie buzia w strone glowicy i widac oczka i otwarta buzie. Pierwsze skojarzenia jakos tak;))

Aparatko- bardzo mocno trzymam za Was kciuki!! Wiem co przezywasz, bo sama przechodzilam przez ogromny stres oczekiwania na kolejne badania majace decydowac o przyszlosci mojego malenstwa. Jestem calym sercem z Toba i wierze ze bedzie dobrze. Badz silna!!!:*****

Podpisuję się pod każdym słowem:)

reklama
Do góry