reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Wizyta u lekarza!

To napiszę i ja byłam na wizycie w pon. ale za wiele się nie dowiedziałam bo nie było usg , zbadał lekarz brzuch i tętno dziecka , a za 2 tyg jestem umówiona na usg i może dowiem się kto tam mieszka w tym moim brzuchu :)

reklama
Dobra to teraz ja o sobie.

Wizyta bardzo udana, mam się pokazać za 3 tygodnie :) Maluszek zdrowy, macica się napina trochę, co do moich bólów brzucha to nie jest normalne. Lekarz zły, że tamta kazała mi dupka odstawić przepisał mi całą listę leków, oczywiście żelazo, bo anemia, dodatkowo mam pić dużo herbaty z cytryną :) Leżeć, odpoczywać, nie dźwigać i się dobrze miewać. Co do maleństwa jak to Pan doktor powiedział: "wie Pani ja nie mam jakiegoś bardzo dokładnego sprzętu, ale na moje oko siusiaka nie widać, więc albo taki mały i się schował gdzieś, albo dziewczynka będzie" :)

kinia to fajnie, że jesteś zadowolona z wizyty i, że lekarz kompetentny :-) no to królowa i dwie księżniczki zdominują tatusia :-D gratulacje :-D

Kinia, gratuluję kolejnej córeczki :* Mi się marzy chłopiec, ale powiem, że dwie córki mieć jest fajnie :) Bawią się razem, a poza tym ubranka masz po poprzednim dziecku :) Najważniejsze, aby zdrowe :*

Malusiu szczerze to ja też tak trochę o chłopczyku myślała, bo fajnie parkę mieć, poza tym fajne ciuszki są dla chłopców :) Ale najważniejsze, żeby zdrowe było. Jeszcze zobaczymy czy się potwierdzi w połowie marca jakoś.

Wikki dzięki zobaczymy jeszcze czy się potwierdzi na kolejnym usg :)

reklama
Do góry