reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Wizyta u lekarza!

A wiec dziewczynki niemam jeszcze wynikow testow Pappa dopiero wczoraj poszlam na ten test...ale pani genetyk stwierdzila ze niema sensu czekac na wynik bo i tak bedzie bardzo zly...:( wiec od razu zapisala mnie na amino...
Na usg wyszly nieproawidlowosci niewiem jak jest zle , ale niema kosci nosowej, cos jest z jelitkami ...niedopytalam bo byl szok i jeszcze cos powiekszonego jest ale juz niepamietam nazwy...rokowania sa kiepskie jak pojde do szpitala to wypytam co z tymi jelitkami i jakie sa tego konsekwecncje...:( a NT nadal 4mm

reklama
julia tak mi przykro... nawet nie wiem, co Ci napisać... pozostaje tylko czekać na cud... trzymaj się jakoś kobieto, jesteśmy z Tobą i będziemy Cię wspierać jak umiemy :*

JULIA bardzo mi przykro :-( Kochana Maleństwo teraz Cię bardzo potrzebuję, nie stresuj się.. Trzymam mocno &&&&&& aby zdarzył się cud i wszystko było dobrze eh.. A kiedy masz amnio?

Ja mam prenatalne szczegółowe w klinice pojutrze.. już mnie trzęsie ze strachu..

Pozostałym dziewczynom gratuluję udanych wizyt :*

Julia kochana życzę Ci dużo wytrwałości, mam nadzieję, że jednak zdarzy się cud!!! Kochana trzymaj się dla maleństwa, ono Cię teraz potrzebuje mocno mocno, pamiętaj, że jednak dopóki się nie urodzi to nie wiadomo czy będzie źle, może wszystko będzie dobrze. :* Tulę mocno :*

reklama
Do góry