reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wizyta u lekarza

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Witam i pozdrawiam nową mamuśkę, jest nas coraz więcej-super. Oj te boćki będą miały dużo pracy w kwietniu, wszystkim nam na czas dostarczyć maleństwa:).
Pozdrawiam i miłej nocki!

reklama
Witamy Venus w naszym gronie!
Żuczek gratuluje pozytywnych wynikow badan! Teraz mozesz sie cieszyc ciaza bez obaw.

Żuczek cieszę sie ze wszystko dobrze wyszło :) Dzidizunia śliczna widział w galerii Wasze maleństwo:)

VenuS witaj w gronie kwietniowych mamuś :)

Dopiero dzis przeczytalam odpisy na mój wpis i naprawdę nie spodziewałam się aż tak miłego przywitania. Jestem bardzo, bardzo, bardzooo mile zaskoczona :)))) Też zauważyłam że mam ze mam ten sam termin co jedna z was. Jeszcze raz dziekuje, i jestem z Wami :)))))))

Hej kobitki!
Właśnie wróciłam od gina, dzidzia jest duuuuża wygląda na 16w :) niestety cała niedała się zmierzyć bo się wierciła strasznie, główka ma w poprzek 3,6cm :) doktor się śmiał, że od oglądania dzidzi skoczyło mi ciśnienie ;) wyniki mam bardzo dobre ale zdecydował, że musze zacząc przyjmować żelazo. Przytyłam kilogram od ostatniej wizyty ::) Opowiedziałam mu o wczorajszych perypetiach i stanowczo przyznał mi racje i kazał mi nie zapominać, że jestem w ciąży i mam się nie spieszyć, żeby więcej nie było takich przygód i jakby się coś podobnego wydarzyło to mam koniecznie dzwonić - tu zrobił srogą mine. Pytałam też o to cc związane z moją wadą wzroku, powiedział, że przy takiej wadzie sprawa jest przesądzona :( tylko potrzebna będzie opinia okulisty, i że mam się tym nie przejmować.
Jutro albo pojutrze postaram się wrzucić fotki dzidzi.

reklama
Dołączam się do gratulacji od żuczka. Kosmi dbaj, dbaj o siebie. Ja tez niedlugo wybieram sie do ginekologa ;P Zdam pelna relacje :D W koncu mamy ten sam termin, zobaczymy ktora bedzie pierwsza ;DD

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry