reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wizyta u lekarza

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Trzymam kciuki Rybcia, żeby nie bolało i było rach ciach po.

reklama
ja ide w poniedzialek do lekarza na wizyte; dzis bylam upuscic sobie krwii i oddac siuski :)
pewnie dostane dalej zwolnienie - juz tak niedlugo do konca :)
i wpadne do pracy w poniedzialek zaniesc zwolnienie to sie z ludzmi spotkam i brzuszkiem sie pochwale :)

A juz się cieszyłam, ze wczoraj zobaczę naszego małego łobuza i znów za szybko sie cieszyłam. Pan doktor powiedział stanowczo nie, bo za duzo go ogladaliśmy do tej pory. Co prawda na początku jak sie coś działo to faktycznie często widziałam fasolkę. Wyliczył, ze 13 razy było usg, hmmmm.... moze i tak.Dopiero na następnej wizycie (jak doczekam) poda wagę i położenie płodu.

W kazdym razie zbadał mnie i posłuchał tętna dzidziolka. Wszystko oki, pobrał wymaz po leczeniu infekcji. No i powiedział magiczne słowa: szyjka bardzo dłuuuuuga i zamknieta i twarda. Od dzisiaj jestem tego zdania: chcę juz urodzić, moze być w poniedziałek 13-go. Żeby to tak szło, nie? Hi,hi!

Tak jak pisałam kilogramy dają mi popalić.

Kupiłam sobie dzisiaj herbatę z lisci malin-jeszcze nie piłam, ale jak popiję to dam znać jak smakuje. Musze zaczac rozpulchniać szyjkę:)

lidijka - fajnie ze wszystko ok :)
i pamietaj ze masz jeszcze troszke czasu - nie ma sie co spieszyc :)

lidijka proponuje jeszcze bieganie po schodach i masowanie brzuszka, podobno wywoluje to skurcze...ja ide dzisiaj na kontrole od rana mam bojowy nastroj, glupie sny w nocy, boje sie jak cholera co mi gin powie juz dwa tygodnie minely od kiedy wrocilam ze szpitala, niby skurczy nie mam, nic mnie nie boli tylko nie mam jak sprawdzic jakie mam rozwarcie :mad: mam nadzieje ze mnie znowu nie wysle do szpiatala....

Wiem dziewczyny, ze jeszcze trochę!

Aneczku@ zobaczysz bedzie dobrze, ja tez sie zawsze stresuje przed wizyta. Bo rózne rzeczy mozemy u siebie kontrolować, ale są pewne symptomy, których my nie zauważamy albo nie jesteśmy w stanie pilnowac. Głowa do góry!:)

lidijka dzieki za wsparcie, juz bym chciala to miec za soba....najlepiej zeby byl juz 37 tydzien..wtedy juz moge spokojnie rodzic ;)

3S - schody, sex, supermarket :D
Ja mam zezwolenie rodzić po 28marca, ale może gin we wtorek zmieni zdanie zobaczymy, znając życie wszystko u mnie jest jeszcze szczelnie pozamykane ;)
Ale chętnie poczytam o rezultatach eksperymentów hehehe

Rybciu trzymaj sie

Lidijka no 13 usg to chyba rekord

Anek mi się ostatnio śniło ze urodziłam trojaczki

Kosmi jeszcze do 3xS mozna zaliczyć spacer

reklama
ewach6 trojaczki ?? dobrze chyba ze to byl sen ;) co do 3S to w moim przypadku niestety jedno S czyli sex odpada jak narazie mamy zakaz :p a z moim WIELKIM BRZUCHOLEM (doczekalam sie a otatnio pisalam ze mam malutki...hmmm juz nie aktualne po tych sterydach to mi tak wywalilo ze to cud ze nie mam rozstepow) spacerki tez odpadaja..zanim sie doczlapie gdziekolwiek..cos czuje ze jak juz bedzie mozna to zacznie sprzatac bardzo intensywnie..mycie okien, podlog itp.

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry