- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Irlandia
Mama Kwietniowa 2006
Spoko! Nic się nie stało! Ogólnie czasem w aptece zdażają się tacy delikwenci co traktują leki jak cukierki. Magduśka spokojnie lekarz wiedział co robi i widocznie uznał za konieczne go podać.
A pewnie, że się troszczę! Bo Was lubię! A jak będę przesadzać to dajcie mi po głowie to się uspokoję!
;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D
A pewnie, że się troszczę! Bo Was lubię! A jak będę przesadzać to dajcie mi po głowie to się uspokoję!
;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D
Rybcia_21
Fanka BB :)
Ok Irlandia ale chyba jeszcze żadnej dziewczynie tu na forum nie przeszkadzałaś.Ja też bardzo Cię lubie.
I wiecie co dziewczyny pomyślałam że może jak byście chciały to możemy sie wymienić nr.gg.Aby poklikać.
I wiecie co dziewczyny pomyślałam że może jak byście chciały to możemy sie wymienić nr.gg.Aby poklikać.
czarownica
moj nr GG jeli ktos chce to 4591146
Rybcia_21
A oto mój nr. gg 7250938
Irlandia
Mama Kwietniowa 2006
To nie cackanie! To dobrze umotywowana troska o ciebie i Twoje bobasy! (dobrze zrozumiałam, że podwójna radość w brzuszku?)
czarownica
oj blizniaczki ja ja kiedys chciaalm miec blizniaczki
Irlandio - a nie nie, niestety, niejasno się wyraziłam. Mam za sobą dwa poronienia, które dość mocno przeżyłam, teraz jestem w trzeciej ciąży i robię wszystko, żeby tylko nie zapeszyć... Dziś zaczynam 21. tydzień wg OM (co mi się nie zgadza z suwaczkiem), tak daleko poprzednio nie udało mi się zajść, no i stąd lekkie przewrażliwienie. Jak również wdzięczność za rozsądne rady i dzielenie się spokojem
magduśka
magduśka
reklama
czarownica
magduśka oj to gratuluje i ciesze sie bardzo ze udalo sie napewno bedzie teraz wszystko dobrze trzymam kciuki za Ciebie i dzidzie
- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.