reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wizyta u lekarza

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Irlandio - ale ten Duomox chyba mi nie zaszkodził, co? ojojoj.... Brałam 4,5 dnia co 12 godzin. Na wyraźne wskazanie internistki...
magduśka

reklama
Spoko! Nic się nie stało! Ogólnie czasem w aptece zdażają się tacy delikwenci co traktują leki jak cukierki. Magduśka spokojnie lekarz wiedział co robi i widocznie uznał za konieczne go podać.
A pewnie, że się troszczę! Bo Was lubię! A jak będę przesadzać to dajcie mi po głowie to się uspokoję!
;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

Ok Irlandia ale chyba jeszcze żadnej dziewczynie tu na forum nie przeszkadzałaś.Ja też bardzo Cię lubie.

I wiecie co dziewczyny pomyślałam że może jak byście chciały to możemy sie wymienić nr.gg.Aby poklikać.

Uff, uff, dzięki Irlandio! Cackam się z sobą potężnie, ale mam za sobą dwa aniołki, więc rozumiesz..
magduśka

Irlandio - a nie nie, niestety, niejasno się wyraziłam. Mam za sobą dwa poronienia, które dość mocno przeżyłam, teraz jestem w trzeciej ciąży i robię wszystko, żeby tylko nie zapeszyć... Dziś zaczynam 21. tydzień wg OM (co mi się nie zgadza z suwaczkiem), tak daleko poprzednio nie udało mi się zajść, no i stąd lekkie przewrażliwienie. Jak również wdzięczność za rozsądne rady i dzielenie się spokojem :)
magduśka

reklama
magduśka oj to gratuluje i ciesze sie bardzo ze udalo sie;) napewno bedzie teraz wszystko dobrze trzymam kciuki za Ciebie i dzidzie:):) ;):):)
:):)
:)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry