reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wiwat maj! Staraczki majowe 2013

reklama
Skoro Na_Ratunek uciekła, nie odpisując Karoli - co rzecz jasna jest w jej stylu.

to takie krótkie sprostowanie:

Na_ratunek, a raczej Costa (wczesniej) i pam_x_pam ( na samym początku) - To ta sama osoba, która jest trollem na forum BB urzędujacym od ubiegłego roku. Jej konto (pam_x_pam) zostało zbanowane przez admina, własnie za trollowanie, jednak nieugięta podszyła się pod nickiem Costa, co nie trwalo zbyt długo i została zdemaskowana i uciekła z forum – jak dobrze zauważyła to nasza Moniqaa. To jednak nie pomogło i zawitała ponownie na babyboomie pod nickiem Na_ratunek.

wszytskie jej posty sa na forum, można poczytać i się samemu do tego ustosunkować.

Wydaje mi sie ze po to "spotykamy" sie tu na forum by dzielić się swoimi smutkami i radościami w gronie w miarę mozliwości wiarygodnych osób.

Pam czy jak kto woli Costa, na ratunek, z całą pewnościa do nich nie należy.

Czyli jednak dobrze mi się wydawało, że to jedna i ta sama osoba...
Styl wypowiedzi ten sam...
No nic: "pierwszy raz jestem na forum" widać nie zawsze znaczy to co mogłoby się wydawać.
Wizę, że nie tylko ja miałam takie odczucia. Jednak Kobietki na forum mają nosa :tak:

Kochane...u mnie dziś właśnie jest ten dzień,kiedy trzeba starać się najbardziej a M śpi...kurcze muszę go jakoś obudzić delikatnie ;)
Sandra best- dziewczyny mają rację po co masz się męczyć,zrób badanie i wszystko się wyjaśni...nawet gdyby miało się nie udać to chyba lepie wiedzieć i przygotowywać się na następne jajeczko niż żyć w niepewności:) wszystko będzie dobrze:)

reklama
Ja też staram się myśleć o żołnierzykach ;) gotuję zdrowo i karmię mojego M,żeby miał dużo siły;) przez to humorek mu również dopisuje i jakoś tak jest łatwiej nawet kiedy dopada nas zmęczenie ;) Idę pracować ciężko na nasz upragniony sukces,oby sie udało:)

Do góry