reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wiwat maj! Staraczki majowe 2013

reklama
Skoro Na_Ratunek uciekła, nie odpisując Karoli - co rzecz jasna jest w jej stylu.

to takie krótkie sprostowanie:

Na_ratunek, a raczej Costa (wczesniej) i pam_x_pam ( na samym początku) - To ta sama osoba, która jest trollem na forum BB urzędujacym od ubiegłego roku. Jej konto (pam_x_pam) zostało zbanowane przez admina, własnie za trollowanie, jednak nieugięta podszyła się pod nickiem Costa, co nie trwalo zbyt długo i została zdemaskowana i uciekła z forum – jak dobrze zauważyła to nasza Moniqaa. To jednak nie pomogło i zawitała ponownie na babyboomie pod nickiem Na_ratunek.

wszytskie jej posty sa na forum, można poczytać i się samemu do tego ustosunkować.

Wydaje mi sie ze po to "spotykamy" sie tu na forum by dzielić się swoimi smutkami i radościami w gronie w miarę mozliwości wiarygodnych osób.

Pam czy jak kto woli Costa, na ratunek, z całą pewnościa do nich nie należy.

Czyli jednak dobrze mi się wydawało, że to jedna i ta sama osoba...
Styl wypowiedzi ten sam...
No nic: "pierwszy raz jestem na forum" widać nie zawsze znaczy to co mogłoby się wydawać.
Wizę, że nie tylko ja miałam takie odczucia. Jednak Kobietki na forum mają nosa :tak:

Kochane...u mnie dziś właśnie jest ten dzień,kiedy trzeba starać się najbardziej a M śpi...kurcze muszę go jakoś obudzić delikatnie ;)
Sandra best- dziewczyny mają rację po co masz się męczyć,zrób badanie i wszystko się wyjaśni...nawet gdyby miało się nie udać to chyba lepie wiedzieć i przygotowywać się na następne jajeczko niż żyć w niepewności:) wszystko będzie dobrze:)

reklama
Ja też staram się myśleć o żołnierzykach ;) gotuję zdrowo i karmię mojego M,żeby miał dużo siły;) przez to humorek mu również dopisuje i jakoś tak jest łatwiej nawet kiedy dopada nas zmęczenie ;) Idę pracować ciężko na nasz upragniony sukces,oby sie udało:)

Do góry