reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wiwat maj! Staraczki majowe 2013

Na_Ratunek, te Twoje dziwne testy dalej maja kreske blisko kreski testowej. Uparcie. I to rozowawa. Wiec wyglada na to, ze jednak :) Super :) Ciesze sie, ze bylam jednak zlym prorokiem :)

reklama
Na_Ratunek, te Twoje dziwne testy dalej maja kreske blisko kreski testowej. Uparcie. I to rozowawa. Wiec wyglada na to, ze jednak :) Super :) Ciesze sie, ze bylam jednak zlym prorokiem :)
No uparte sa strasznie.... jesli @ nie przyjdzie w srode to w czwartek robie taki z pateki o czulosci 12.5 (dziwna czulosc)

Sandra moze jeszcze za wczesnie? moze owu sie przesunela? Mozesz isc na bete?

Odkopalam liste :-D
06.05 - Anna2101 - test pozytywny!:))
14.05 - Katherinne - beta 09.05 = 11,7
15.05 - Delewarre - dwie krechy :)
18.05 - Sandra_best - Czekamy
yes2.gif

21.05 - Dominisia875 - dwie krechy :)
21.05 - Na_Ratunek
22.05 - Colormania
23.05 - Agaawa
24.05 - Waiting4beans
25.05 - Karola1989-21
26.05 - Ewka358
27.05 - ni_kusia
28.05 - Tygryseczek
28.05 - Mycha05
03.06 - Neta81
03.06 - Moniqaa
10.06 - Elmo2
11.06 - -kasieczek-
12.06 - Hai24

Ostatnia edycja:
sandra testy są czasami zawodne, jeśli masz mało hormonu we krwi to test go nie wyłapie.

a masz możliwość zrobienia bety? powtórz test za kilka dni a najlepiej zrób betę.

ps. mam koleżankę, której testy wychodziły negatywne, pozytyw wyszedł jej dopiero ponad tydzień po spodziewanej @ :eek:

Sandra a jak się czujesz? Jakieś objawy.
Może coś się poprzestawiało, a może po prostu sikańce nie wychodzą...
Może przejdź się na betę jak dalej @ nie będzie.

Czy ja wiem, jakiś czas temu miałam strasznie bolące sutki, co je dotknęłam to zaraz stawały na baczność, nadal mnie trochę bolą i są jakby większe, dziś pobolewa mnie brzuch raz z jednej a raz z drugiej strony

Jutro polecę rano na Betę i zobaczę co będzie, chyba że @ w nocy zawita
Właśnie przeszukałam internet i znalazłam info, że czasem testy są negatywne pomimo że jest ciąża

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry