reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wiwat maj! Staraczki majowe 2013

Na_Ratunek, te Twoje dziwne testy dalej maja kreske blisko kreski testowej. Uparcie. I to rozowawa. Wiec wyglada na to, ze jednak :) Super :) Ciesze sie, ze bylam jednak zlym prorokiem :)

reklama
Na_Ratunek, te Twoje dziwne testy dalej maja kreske blisko kreski testowej. Uparcie. I to rozowawa. Wiec wyglada na to, ze jednak :) Super :) Ciesze sie, ze bylam jednak zlym prorokiem :)
No uparte sa strasznie.... jesli @ nie przyjdzie w srode to w czwartek robie taki z pateki o czulosci 12.5 (dziwna czulosc)

Sandra moze jeszcze za wczesnie? moze owu sie przesunela? Mozesz isc na bete?

Odkopalam liste :-D
06.05 - Anna2101 - test pozytywny!:))
14.05 - Katherinne - beta 09.05 = 11,7
15.05 - Delewarre - dwie krechy :)
18.05 - Sandra_best - Czekamy
yes2.gif

21.05 - Dominisia875 - dwie krechy :)
21.05 - Na_Ratunek
22.05 - Colormania
23.05 - Agaawa
24.05 - Waiting4beans
25.05 - Karola1989-21
26.05 - Ewka358
27.05 - ni_kusia
28.05 - Tygryseczek
28.05 - Mycha05
03.06 - Neta81
03.06 - Moniqaa
10.06 - Elmo2
11.06 - -kasieczek-
12.06 - Hai24

Ostatnia edycja:
sandra testy są czasami zawodne, jeśli masz mało hormonu we krwi to test go nie wyłapie.

a masz możliwość zrobienia bety? powtórz test za kilka dni a najlepiej zrób betę.

ps. mam koleżankę, której testy wychodziły negatywne, pozytyw wyszedł jej dopiero ponad tydzień po spodziewanej @ :eek:

Sandra a jak się czujesz? Jakieś objawy.
Może coś się poprzestawiało, a może po prostu sikańce nie wychodzą...
Może przejdź się na betę jak dalej @ nie będzie.

Czy ja wiem, jakiś czas temu miałam strasznie bolące sutki, co je dotknęłam to zaraz stawały na baczność, nadal mnie trochę bolą i są jakby większe, dziś pobolewa mnie brzuch raz z jednej a raz z drugiej strony

Jutro polecę rano na Betę i zobaczę co będzie, chyba że @ w nocy zawita
Właśnie przeszukałam internet i znalazłam info, że czasem testy są negatywne pomimo że jest ciąża

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry