reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wiwat maj! Staraczki majowe 2013

Dominisia ja tez uważam że ten test jest pozytywny :-):-) szalejecie dziewczyny. A długo się juz staracie czy maj to wasze 1 podejście ????
Kurcze ja Wam tą liste spapram bo u mnie na pewno wyjdzie negatywny.:dry:

Kochana jeśli ten test mów prawdę i okaże się że rzeczywiście Fasolinka...to udalo nam się za 1 razem...ale o pierwszego szkraba walczyliśmy 10 miesięcy...dlatego ciężko mi uwierzyć że teraz by się udało za 1 razem...bo psychicznie nastawialam się na miesiące walki:)

reklama
Dominisia ja tez uważam że ten test jest pozytywny :-):-) szalejecie dziewczyny. A długo się juz staracie czy maj to wasze 1 podejście ????
Kurcze ja Wam tą liste spapram bo u mnie na pewno wyjdzie negatywny.:dry:
Ja tak jak w suwaczku 5 miesiac leci.... ale zanim ty spaprasz to ja spapram bo u mnie bedzie negatywny

06.05 - Anna2101 - test pozytywny!:))
14.05 - Katherinne - beta 09.05 = 11,7
15.05 - Delewarre - dwie krechy :)
17.05 - Na_Ratunek
18.05 - Sandra_best
21.05 - Dominisia875 - dwie krechy :)
22.05 - Colormania - jest bladzioch :)
23.05 - Agaawa
24.05 - Waiting4beans
26.05 - Ewka358
27.05 - ni_kusia
28.05 - Tygryseczek
01.06 - Mycha05
03.06 - Neta81
03.06 - Moniqaa
10.06 - Elmo2
12.06 - Hai24

Ostatnia edycja:
kurcze ja juz 10 miesięcy. mam nadzieje ze moze w czerwcu chociaż:nerd:

Dziś miałam wolny wyjatkowo dzień i spędziłam go leżąc na słonku i ucząc się do egzaminu. efekt jest tego taki że spiekłam sie na raczka, wszystko mnie piecze i wyglądam jak debil bo tylko przód mam opalony!!!

Ostatnia edycja:
Dominisia! Gratuluje mamusiu. Trzymam kciuki, żeby teraz wszystko dobrze było i żebyś piękne kreski zobaczyła za dwa dni, a piękna bete za tydzien. Hura! Ale piekny ten miesiąc maj. A nie mówiła Ci ciocia Aga?

Ale ja Wam zazdroszczę, ze juz dugiego dzidziusia bedziecie miały. Ja żebym miała chociaż jednego.

Na ratunek, nie panikuj, nie wszystkim testy wychodzą nawet w dniu spodziewanego @. Bedzie dobrze &&&&&&&

ja juz w Zielonej Górze, ide na obiad i do pracy rodacy przed kompem. Spotkam sie z kolega, to wypije lampkę czerwonego wina na poprawę ukrwienia, bo coś mam wielka ochotę. A jutro znowu od rana galop.

A mój mąż mnie dzisiaj przez telefon wypytywal, jak sie czuje. Ja mam wrażenie, ze on jest pewny, ze sie udało, bo jak to - przecież strzelał i wiadomo, ze sie musi udać! Huhu! Dobrze ze on taki optymista. Faceci sa dziwni.:))

Milego wieczoru wszystkim.

Dominisia kurcze - pozytyw bez dwóch zdań :)

Na ratunek - nie załamkuj :) ja ost tez testowałam, wykres był tak obiecujący, nadziei tyle, i w jeden dzień ( po becie) tempka spadała i była juz @! Ile sie już starasz ? - sorki nie doczytałam! Masz jeszcze czas - kreseczka nie wszystkim pojawia się przed @ :) także &&&!!!

a ja dzis poczyniam wielkie porządki!

Mnie można dopisać na testowanko na 11.06. Ja czekam na wyniki bakterii i zobaczymy, moze w tym miechu będzie inseminacja!

Ostatnia edycja:
Waiting4beans, Na_Ratunek czy mam was wirtualnie sprać na kwaśne jabłko??? Proszę wyrzucić okropne myśli do kosza...!!!!!

Agaawa Kochana zobaczysz, ja też czuję Twoją Fasolinkę:) a może i Dwie??:) Dziękuję KOCHANA!! Mam nadzieję, że test jest prawdziwy...:)
Uważaj na siebie w pracy!!:)

Kasieczek Kochana dziękuję...ale w sumie to sama jeszcze w to nie wierzę a strach przed rozczarowaniem mnie po prostu paraliżuje....

Powiedziałam Mężulowi...hmm chyba też nie uwierzył, że za 1 razem by sie udało...oczywiście uśmiech od ucha do ucha...ale sam powiedział, że boi się, że to tylko sen :/

Dominisia ja już po cichu gratuluję, test ewidentnie pozytywny :tak::-)

Agaawa mnie w pierwszej, donoszonej ciąży to nie pamiętam by piersi w ogóle bolały, natomiast w drugiej straconej bolały już kilka dni przed terminem @, ból był taki sam jak przed @. Zatem objawy niestety o niczym nie świadczą czasem.

Waiting
ja też spapram listę... kurczę w końcu będziemy się tułać po wątkach aż założymy wątek "Staraczki Emerytki" :szok::baffled::oo:

reklama
Do góry