reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wiwat maj! Staraczki majowe 2013

Cześć. Dziewczyny z początku listy rzeczywiście wysoko ustawiły poprzeczkę he he :-D
Ja tez zaczynam się niepokoić. Nie wiem w sumie dlaczego bo od kilku cykli już nie robię testów nie stresuje się tylko czekam z pokora na @ chociaż wiadomo zawsze przykro nam jest. W tym cyklu jakoś czuje presje. Może dlatego, że zbliża się magiczna granica 12 miesięcy starań... nie wiem. Z jednej strony wiem, że na 95% się nie udało i będzie @, ale z drugiej strony tak bardzo bym chciała zobaczyć te II kreski wreszcie:angry: mam nadzieję ,że nawet jak 24 przyjdzie @ to w czerwcu juz 100 po 100 sie uda. Zaczynam się martwić i zastanawiać ile jeszcze nerwów będzie mnie to kosztowało i chciałabym żeby jednak obeszło się bez kolejnych badań, nieprzyjemnych, łażeniach po lekarzach itp......
Chciałabym tak z miłością na spokojnie, bez stresu zrobić tego dzidziusia a nie na zimnym łóżku lekarskim z probówki:crazy:

reklama
Na_Ratunek hmm co do teściorów...to rzeczywiście masz rację, że nie ma co szukać w promieniach słonecznych 2 kresek...a zdjęcia wiadomo nie oddadzą rzeczywistej postaci testu....co oczywiście jest wg plusem....:) no bo wiesz....chodzi oto, żeby 2 kreski były wyraźne:) więc czekam z Tobą do piateczku:) :*

Jeśli chodzi o muzykę, ja wyznaję zasadę....każdy słucha tego co lubi...ja niestety nie miałam tej możliwości z racji na dość szybką cesarkę....

A jeśli chodzi o słuchanie muzyki w trakcie parć...z swojego doświadczenia wiem...że chyba bym wszystko z nerwów przez okno powywalała.....ale jako że nie doświadczylam porodu naturalnego...nie mnie oceniać co by bylo najlepsze:)

Witajcie,

ja dzis po krótkiej mega nocce, ale mam za to chwile luzu teraz ;)

Moniqaa - mi siostra na urodziny już sprezentowała taką bluzeczke, tyle ze z fasolką ;)

A co do wczesnych testowań, to chyba tak jest że my wiemy ze jest za wczesnie ale mimo tego wstajemy rano, robimy sikańca bo moze akurat juz będzie jakiś bladzioszek :)

u mnie pierwsza faza czekania - na owulkę :)

Moniqaa, bluzeczka cudna :) aż kusi, żeby sobie taką sprezentować :)

kasieczek, masz rację z tymi testami. W poprzednich cyklach zużywałam wszystkie testy jakie miałam (zazwyczaj kilka) i pomimo tego za każdym razem jak była 1 kreska to i tak łudziłam się, że następnego dnia będą może dwie ... i tak do samej @ :baffled: A teraz nie miałam żadnych zapasów, w Kauflandzie na szybkensa kupiłam :tak:

Odebrałam właśnie betę - dziś 27 dc - 79,25 mlU\ml. I jak ręką odjął przeszedł mi ból głowy, ból brzucha i dobrze mi jest :tak: No i trzymam kciuki za następne w "kolejce" :-)

Cześć kobitki :) Uwieżcie mi, żeby lepiej poczekać z testowaniem. Ja mam w domu teraz ostatni test Bobo Test 25ml i wiem że muszę poczekać aby go zrobić, więc teraz cierpliwie czekam. Pewnie nic z tego nie będzie, ale dopóki krwawienia nie ma to mam cichą nadzieję :) Dopiero teraz jestem w stanie racjonalnie myśleć, ochłonęłam i mam siły żeby dalej walczyć. Trzymam za Was kciuki i dziękuję za wsparcie :))

Delewarre CUDNIE!!!!! Czekamy teraz na wieści od Gina i Fasolkowe zdjątko:*

Colormania Nadzieję trzeba mieć zawsze:) więc Głowa do góry i proszę się nie smutać:) Dopoki nie ma @ korzystaj z Twojego ile wlezie:)

A ja właśnie wrócilam z podwórka...spalone plecy i ramiona...czyli trzema słowami płacz w nocy:) Mążu zrobił wielkie oczy jak mu się nie pozwolilam przytulić:) :szok:

Posmarowałam pianką chłodzącą...zobaczymy kiedy skóra mi zejdzie wrrrr.....

A ja znów jak głupia głupiutka Głuptaczka ( uwaga, uwaga--> nowe słowo Głuptaczka:-D ) zaczynam skupiać sie nad tym czy coś "czuję"....i się nakręcam....jak wkrętak....masakra.....
Poproszę zabierzcie mi mózg..do poniedziałku...rana...

DelewarreSuper!!! Gratuluje raz jeszcze. Bardzo sie ciesze:-) Oby ta majowa passa trwala do konca :tak:

Na_ratunek Powidzenia! Daj znac jak poszlo!!:tak:

No wlasnie z tym testowaniem to tak jest, ze jak jest w doku to kusi. Dlatego ja nie mam i kupie dopiero 27go i 28go rano zatestuje, to bedzie moj 28 dc., wiec moze juz wyjdzie. Na poczatku planowalam testowac 1.06 ale chyba nie wytrzymam. A ostatnie moje 2 cykle to 29 i 28 dni, bo wczesniejsze 2 mialam nieregularne przez pecherzyki, a teraz juz sie unormowalo wiec moze wyjdzie 28 dc. Mam taka nadzieje ;-)

Ostatnia edycja:
06.05 - Anna2101 - test pozytywny!:))
14.05 - Katherinne - beta 09.05 = 11,7
15.05 - Delewarre - dwie krechy :)
17.05 - Na_Ratunek
18.05 - Sandra_best
21.05 - Dominisia875
22.05 - Coloromania
23.05 - Agaawa
24.05 - Waiting4beans
26.05 - Ewka358
27.05 - ni_kusia
28.05 - Tygryseczek
28.05 - Mycha05
03.06 - Neta81
03.06 - Moniqaa
10.06 - Elmo2
12.06 - Hai24

Ostatnia edycja:
reklama
Delewarre. - no widzisz, piękna betka. Jak na 27dc to super wynik. Jestem z Was dumna.

Moniqua. - musimy sie dzielnie trzymać i testować w dniu @.

A ja byłam dzisiaj w biurze turystycznym. Mam ofertę Peru + Boliwia. Super! Postanowiłam, ze aby nie zwariowac, to jak juz będę wiedziała, ze teraz nie wyszło, to zaklepię miejsca na ta wycieczkę w sierpniu. Bo przecież może nie być Fasolki jeszcze kolejne lata, a żyć trzeba. I musze mieć jakiś cel, bo zwariuje. Więc postanowione.

Do góry