reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wiwat maj! Staraczki majowe 2013

Tak więc.....

Hai24 GRATULUJĘ! Wiedziałam, że będą dwie krechy, po prostu wiedziałam :tak:
Strasznie się cieszę i już trzymam kciuki za kolejną z nas :tak:

Żabucha robi się :-D Dzięki za kciuki. Ja jednak wyszłam z założenia: co ma być to będzie, już się nie przejmuję. Znalazłam pocieszenie - przynajmniej na wakacje pojadę i piwko spokojnie wypiję, bo to już w lipcu :-D

Babygg nie mam cienia nawet drugiej kreski, tak więc raczej nic z tego. W tym miesiącu już nie będę robić monitoringu. Zanim się na niego zdecyduję to chciałam mieć pewność, że potwierdzi się, że w co drugim cyklu mam dwie krechy, a w co drugim nie ma kreseczki...
Testować będę max do 16dc. Mam regularne cykle i krótkie więc dłużej nie ma sensu.

|| Anna2101 , Katherinne , Delewarre , Dominisia875 , Małkus
||
Agaawa, Asicka3, Ni_kusia, Elmo2, Verita, Hai24
18.06 - Ewka358
20.06 - Waiting4beans
21.06 - Babygg
30.06 - Tygryseczek
01.07 - Moniqaa

03.07 - Neta81
07.07 - Ulika
09.07 - Żabucha

reklama
Dziekuje Wam :) chętnie dołącze do ciężarówek lutowych .. tylko puki co to musze sie sama oswojić z tą wiadomością ..:-)
A najgorsze jest to że ja to juz bym całemu światu chciała o tym powiedzieć .. ale jak narazie to musze poczekać chociaż do wizyty u gin :);-)

No no kobitki... coraz więcej Was tu przybywa z tymi II kreseczkami :tak: mam nadzieję, że i ja we wtorek będę mogła się cieszyć tak jak Wy i dołączyć do grona ciężarówek lutowych, a nie ukrywam, że bardzo bym chciała bo ja też mam w lutym urodzinki, a ovufriend mi obliczył, że gdybym była w ciąży to na 24.02. poród, a ja mam ur. 20 ;-) podobno marzenia się spełniają :-)

Hai serdecznie gratuluję!!!!!!!!!!!! Bardzo się cieszę, że się udało. Teraz dbaj o siebie i o swoją fasolkę żeby zdrowo rosła.
:tak:

Hai24 czekałam na dobre wieści od Ciebie i są!!! super, gratuluję i dzięki bo uwierzyłam że ta nasza lista to jednak szczęśliwa jest:-D dbaj o WAS!
A ja się dziś wybrałam w rajd po sklepach, trochę aby myśli odciągnąć od tematu wiadomego a troszkę żeby starankom dopomóc w tym miesiącu (bo to były sklepy z bielizną...) i powiedzcie co sądzicie o tym hihi
Zdjęcie0170.jpg

Załączniki

• Zdjęcie0170.jpg
    Zdjęcie0170.jpg
    33,9 KB · Wyświetleń: 39
Mmmmmmm...... Ulika, no no.... Jak Ty takie coś założysz wieczorkiem, to już nie fasolka w liczbie pojedynczej, tylko w mnogiej będzie na pewno :-D
Bardzo fajny ten komplecik :tak:

hai gratulacje!!!! piękne kreseczki!!!

ulika olala, no jak przywdziejesz taki komplecik to będzie się działo, oj będzie :-p

moniqaa masz rację, lepiej zrób sobie monitoring tego cyklu w którym będzie owulacja, ja zrobiłam w tym bezowulacyjnym i tylko wywaliłam 2 stówki w błoto, hmm chociaż może teraz Gin uwierzył mi wreszcie z tym c odrugim cyklem bezowulacyjnym i zaczniemy szukać przyczyny dlaczego tak jest, więc zobaczymy, może jednak te 2 stówki się nie do końca zmarnowały.

ewka no to trzymam kciuki by dzidziuś zrobił Ci piękny prezent na urodziny!

reklama
Właśnie Agaawa! Kochana mam nadzieję, że sie pojawisz i napiszesz nam co i jak.
Martwimy się tutaj o Ciebie.

No to mam niespodziankę.... Cykl jest jakiś dziwny, może będzie szczęśliwy :tak:
Miało nie być owu, a tu bach i nagle, niewiadomo skąd pojawiła się na teście druga krecha :tak: i śluz, którego nie miewam (to chyba zasługa wiesiołka) :tak:
Teraz czekam na skok temperaturki :-D

Do góry