Tak więc.....
Hai24 GRATULUJĘ! Wiedziałam, że będą dwie krechy, po prostu wiedziałam
Strasznie się cieszę i już trzymam kciuki za kolejną z nas
Żabucha robi się Dzięki za kciuki. Ja jednak wyszłam z założenia: co ma być to będzie, już się nie przejmuję. Znalazłam pocieszenie - przynajmniej na wakacje pojadę i piwko spokojnie wypiję, bo to już w lipcu
Babygg nie mam cienia nawet drugiej kreski, tak więc raczej nic z tego. W tym miesiącu już nie będę robić monitoringu. Zanim się na niego zdecyduję to chciałam mieć pewność, że potwierdzi się, że w co drugim cyklu mam dwie krechy, a w co drugim nie ma kreseczki...
Testować będę max do 16dc. Mam regularne cykle i krótkie więc dłużej nie ma sensu.
|| Anna2101 , Katherinne , Delewarre , Dominisia875 , Małkus
|| Agaawa, Asicka3, Ni_kusia, Elmo2, Verita, Hai24
18.06 - Ewka358
20.06 - Waiting4beans
21.06 - Babygg
30.06 - Tygryseczek
01.07 - Moniqaa
03.07 - Neta81
07.07 - Ulika
09.07 - Żabucha
Hai24 GRATULUJĘ! Wiedziałam, że będą dwie krechy, po prostu wiedziałam
Strasznie się cieszę i już trzymam kciuki za kolejną z nas
Żabucha robi się Dzięki za kciuki. Ja jednak wyszłam z założenia: co ma być to będzie, już się nie przejmuję. Znalazłam pocieszenie - przynajmniej na wakacje pojadę i piwko spokojnie wypiję, bo to już w lipcu
Babygg nie mam cienia nawet drugiej kreski, tak więc raczej nic z tego. W tym miesiącu już nie będę robić monitoringu. Zanim się na niego zdecyduję to chciałam mieć pewność, że potwierdzi się, że w co drugim cyklu mam dwie krechy, a w co drugim nie ma kreseczki...
Testować będę max do 16dc. Mam regularne cykle i krótkie więc dłużej nie ma sensu.
|| Anna2101 , Katherinne , Delewarre , Dominisia875 , Małkus
|| Agaawa, Asicka3, Ni_kusia, Elmo2, Verita, Hai24
18.06 - Ewka358
20.06 - Waiting4beans
21.06 - Babygg
30.06 - Tygryseczek
01.07 - Moniqaa
03.07 - Neta81
07.07 - Ulika
09.07 - Żabucha