reklama
Kobietki dzięki, ale w cyklach w którym jest owu już w5dc widać drugiego baldziocha, który ciemnieje, ciemnieje i bach... w 11-14dc gruba druga krecha.
W tym cyklu jak i np tym kwietniowym, drugiej kreski nie ma... Ja mam nadzieję, że się pojawi ale na pewno nie w 33dc W życiu nie miałam takiego długiego cyklu
W tym cyklu jak i np tym kwietniowym, drugiej kreski nie ma... Ja mam nadzieję, że się pojawi ale na pewno nie w 33dc W życiu nie miałam takiego długiego cyklu
Moniqaa kochana a może zainwestuj w inne teściki. Polecam elektroniczne Clearblue. Wyświetla się na nich buźka jak masz wyrzut LH. Nie musisz patrzeć na kreseczki. Mi perfekcyjnie wyznaczają owu a też zawsze miałam długie cykle. Teraz mi się unormowały i trwają 29-30 dni i owu mam miedzy 15-18 dniem i test dopiero 1-2 dni przed wskazuje owulkę, więc zazwyczaj testuję od 10-12 dnia.
Żabucha dziękuję za radę Może się skuszę, chociaż te testy co używam mam sprawdzone, tak więc to nie wina tego, że raz mam takie a raz takie. Po prostu cyklicznie co drugi cykl nie mam wyniku pozytywnego. Teraz sprawdzam ostatni raz, jeśli się potwierdzi to gin i niech on myśli co zrobić
Ja mam cykle 25-27 dniowe (czasem zdarza się cykl 28dniowy).
W jednych cyklach od 5dc już widać drugą, w drugich echo drugiej kreski.... No ale może się jeszcze to zmieni i jednak zobaczę w tym miesiącu dwa tłuściochy Trzeba być dobrej myśli W końcu nam wszystkim musi się udać!!!
Ja mam cykle 25-27 dniowe (czasem zdarza się cykl 28dniowy).
W jednych cyklach od 5dc już widać drugą, w drugich echo drugiej kreski.... No ale może się jeszcze to zmieni i jednak zobaczę w tym miesiącu dwa tłuściochy Trzeba być dobrej myśli W końcu nam wszystkim musi się udać!!!
Ostatnia edycja:
Termin @ się zbliża, a ja już świruję usiadłam i sobie tak liczę... i muszę Was zapytać o zdanie.
Dziewczyny ja mam nieregularne cykle 22-26dni. Ostatni cykl trwał 22dni. Na testowanko się zapisałam na 18.06 pod uwagę wzięłam ten najdłuższy z moich cykli (26) dzisiaj jest mój 21dc i mnie już kusi. Jeżeli ten cykl byłby również 22dniowy to mogę w piątek już zrobić teścik, ale jak ten cykl się wydłuży do 26dni to testowanko wypadłoby na wtorek. I kiedy mam zrobić ten test???? Głupieje już.
Ostatnio mi chodzi po głowie 16.06 czyli niedziela, może wtedy?? Doradźcie bo już sama nie wiem? Czy mam lepiej poczekać do wtorku i się nie nakręcać?
Dziewczyny ja mam nieregularne cykle 22-26dni. Ostatni cykl trwał 22dni. Na testowanko się zapisałam na 18.06 pod uwagę wzięłam ten najdłuższy z moich cykli (26) dzisiaj jest mój 21dc i mnie już kusi. Jeżeli ten cykl byłby również 22dniowy to mogę w piątek już zrobić teścik, ale jak ten cykl się wydłuży do 26dni to testowanko wypadłoby na wtorek. I kiedy mam zrobić ten test???? Głupieje już.
Ostatnio mi chodzi po głowie 16.06 czyli niedziela, może wtedy?? Doradźcie bo już sama nie wiem? Czy mam lepiej poczekać do wtorku i się nie nakręcać?
ja mam wizytę 19-tego nie moge się doczekać a jednocześnie się boję...Małkus to nawet z długością celibatu u nas tak samo i terminy pewnie bedziemy miały podobne ja czekam do 20-tego na wizyte jeszcze 8 dni boje sie o moje maleństwo bo jestem po leczeniu bezpłodnosci...
nie jest lekko z tym celibatem ale damy rade
delewarre
Fanka BB :)
Moniqaa, ja też tak zawsze miałam, że druga kreska powoli każdego dnia wybarwiała się coraz mocniej aż do owulacji, za to w ostatnim cyklu (tym szczęśliwym nawiasem mówiąc :-)) miałam zupełnie inaczej - nawet pisałam to tutaj gdzieś. Najpierw długo, długo nic, ale takie zupełne nic, nawet ciecia cienia, a póżniej nagle buch druga krecha taka jak testowa. Więc może u Ciebie tak samo będzie :-)
reklama
Podziel się: