katherinne ja miałam taką ogromną ochotę wczoraj..ale nic z tego nie wyszło,bo mój P. miał w głowie naprawę komputera kolegi,a potem polazł spać. Ciekawe,że zawsze mówią,że to kobiety się migają bólem głowy... Według mnie nieraz jest całkowicie odwrotnie.W moim przypadku,na szczęście,nie za często. Ale i tak się czepiam.
reklama
sandra_best
Fanka BB :)
Znam to karotka00 :-) Mój M. odkąd mamy XBoxa to ciągle katuje Crisisa3 (( W sumie to uważam, że każdy może nie mieć ochoty na przytulanie to normalne, tylko jak my (kobiety) zdecydujemy się na dziecko to w sumie ciągle byśmy to robiły, a faceci zaczynają nas mieć już dość. za każdym razem wydaje nam się, że to może będzie ten szczęśliwy raz boimy się, że jak jednego dnia odpuścimy sobie to może nas ominąć szczęście. Ale trzeba być dobrej myśli:-)
dominisia875
katherinne ja miałam taką ogromną ochotę wczoraj..ale nic z tego nie wyszło,bo mój P. miał w głowie naprawę komputera kolegi,a potem polazł spać. Ciekawe,że zawsze mówią,że to kobiety się migają bólem głowy... Według mnie nieraz jest całkowicie odwrotnie.W moim przypadku,na szczęście,nie za często. Ale i tak się czepiam.
Powiem szczerze, że nie tylko Ty tak masz....ale ja już się nauczyłam po pierwszych staraniach o pierwsze dziecko....cały czas mężowi głowę suszyłam o to że TRZEBA, że MUSIMY się koniecznie w tym dniu serduchować....po kilkunastu tygodniach zauważyłam, że robi wszystko aby tylko się nie kochać :/ było mi strasznie smutno...bo wiadomo jajeczko czekać nie będzie....aż w końcu spytałam wprost...i dzięki szczerej rozmowie odpuściłam....a i co najśmieszniejsze mąż bardziej zainteresował się moim cyklem...i hmm...zachęcał w te dni do gorących przytulasek....zresztą do dziś doskonale pamięta kiedy mam dostać @ i kiedy była ostatnia... czasem trzeba tym chłopaczkom troszkę pomóc i dać mnóstwo ciepła i wsparcia bo jakby nie bylo, oni też na swój sposób to przeżywają... może czasem nie okazują albo starają się nie okazywać...jednak kto by nas tak kochał jak nie Oni??
sandra_best
Wiem kochana, ja mojemu odpuszczam, przytulamy się jak mamy ochotę w sumie to bardziej M nalega bo on już od jakiegoś czasu mnie namawiał na dziecko
waiting4beans
Hey. Jak wam mija weekend majowy ?? Ja dziś 4 godziny walczylam z kilogramami na korcie tenisowym i teraz jestem mega zmachana. Mąż jutro wraca z delegacji na 4 dni. Już sie nie moge doczekać. Niestety w dni plodne i owulacje go nie będzie wiec w tym miesiacu z dzidziusia nici ale zawsze sie mozna poprzytulac dla przyjemnosci
A w Wielkopolsce piękna pogoda dzisiaj Wykorzystałam okazję i przejechałam się do rodziców, mąż jutro dojedzie. Przy okazji umyłam auto, cały dzień zeszedł na szorowaniu. Raz do roku można U siebie nie mamy gdzie, a tutaj nie ma problemu...
No i zaczął się dziś ten upragniony maj Mam nadzieję, że teraz już nic nie stanie mi na przeszkodzie. Tzn. że laryngolog znów nie da mi jakiś leków... no nic lepiej się doleczyć przed niż potem zamartwiać się czy dzidzi nie zaszkodzę
To co może w związku z tym, że mamy maj założymy jakąś listę, by było łatwiej nam się połapać ;-) Trochę już nas w tym wątku jest Proponuję się dopisywać, co tam komu w duszy gra ;-)
Moniqaa - start 08.05
No i zaczął się dziś ten upragniony maj Mam nadzieję, że teraz już nic nie stanie mi na przeszkodzie. Tzn. że laryngolog znów nie da mi jakiś leków... no nic lepiej się doleczyć przed niż potem zamartwiać się czy dzidzi nie zaszkodzę
To co może w związku z tym, że mamy maj założymy jakąś listę, by było łatwiej nam się połapać ;-) Trochę już nas w tym wątku jest Proponuję się dopisywać, co tam komu w duszy gra ;-)
Moniqaa - start 08.05
katherinne
Moniqaa, moze liste testowa, jak wczesniej. To najlatwiejsze. Ja np. Planowane testowanoe mam 14 maja, choc wiadomo, ze sie zlamie wczesniej
delewarre
A ja planowałam testować ok. 15 maja, ale na razie to mi się owulacja pogubiła Wczoraj przed południem test pozytywny, ale już popołudniu nie (kto wie dlaczego zrobiłam dwa razy ), skoku nie ma, śluz się skończył i nie wiem czy coś z tego będzie.
Edycja:
Jednak dzisiaj jest pozytywny. Wczoraj też był, ale dzisiaj druga kreska nawet ciemniejsza od testowej, więc chyba to dzisiejszy jest bardziej pozytywny :-)
Edycja:
Jednak dzisiaj jest pozytywny. Wczoraj też był, ale dzisiaj druga kreska nawet ciemniejsza od testowej, więc chyba to dzisiejszy jest bardziej pozytywny :-)
Ostatnia edycja:
reklama
katherinne
Ja to juz sama nie wiem, czy jajeczko za mna, czy przede mna. Pewnie bym wiedziala, jakbym tempke mierzyla. Ale na mierzenie tempki dopiero by moj chlop fiola dostawal.. Dzis mam sluz rozciagliwy, ale juz nie jest przezroczysty, tylko bialy. Jejku, naprawde mam nadzieje, ze w tym cyklu sie uda. Jak nie, to jeszcze dluuuga droga przed nami. W kolejnym maz wyjezdza na 2 tygodnie i nie ma najmniejszych szans. Wiec dopiero w lipcu nastepn mozliwosc...
Podziel się: